Nejprodávanější Kniha - březen 2018

O tom, co bylo
Kniha vzpomínek Zoe Klusákové, dcery armádního generála Ludvíka Svobody, sedmého prezidenta Československé republiky, je velmi osobním návratem do doby první republiky, let druhé světové války i do let poválečných.

O tom, co bylo

297 Kč
Obcházení ostrova
(2x)
I ve své šesté knize, sdružující verše z let 2011 až 2016, básník předkládá nenápadné, ale silné svědectví; plody osobní (i lyrické) zralosti.

Obcházení ostrova

179 Kč
Objevování dítěte
(1x)
Systém montessoriovské pedagogiky je tu představen jako výsledek autorčina hledání a ověřování nejvhodnějšího způsobu vzdělávání malých dětí nejen ve školách a předškolních zařízeních, ale také v rodině.

Objevování dítěte

386 Kč
Obrana liberálního vzdělání
Politici nejen ve Spojených státech a na Západě, ale například i v Japonsku projevují v posledních letech obavy z toho, že mnoho mladých lidí studuje obory, které jsou, stručně řečeno, nepraktické.

Obrana liberálního vzdělání

176 Kč
Obvšeník
Daniel Landa, zpěvák, herec, scénárista, skladatel, lektor, jezdec rally a boxer tak volně navazuje na svoji úspěšnou prvotinu Všeník, tentokrát z prostředí Nového Zélandu.

Obvšeník

341 Kč
Od Ansonů až k Airbasům
Autor zpracoval více než sedmdesátileté období existence všech našich vojenských “dopravek“.

Od Ansonů až k Airbasům

351 Kč
Oneiron
(2x)
Sedm žen, každá z jiné země. V posmrtném meziprostoru, odkud se nedá dostat jinak než prostřednictvím slov, skrze vyprávění.
Ukázky

Oneiron

358 Kč
Opravdový muž - Cesta ke skutečné mužské síle
V knize Opravdový muž nabízí známý psychoterapeut a odborník na mezilidské vztahy převratný a nesmírně hluboký pohled na otázku mužské síly a pocitu spokojenosti.
Ukázky

Opravdový muž - Cesta ke skutečné mužské síle

446 Kč
Organizace znalostí: klíčová témata
Za informační zdroje, jak nazýváme zaznamenané znalosti, už zdaleka nejsou považovány jen sbírky knihoven a archivů. Patří k nim i znalostní báze, bibliografické databáze, autoritní báze, tezaury a další pomůcky k vyhledávání, e-knihy...

Organizace znalostí: klíčová témata

324 Kč
Osho - Přijď a následuj mne
Jsou věci, které nelze vyjádřit přímo. Jsou tak živé a tak zásadní, že musíte chodit kolem nich. Jsou jako elektrické dráty; nemůžete se jich dotknout přímo, je to nebezpečné. Proto Ježíš tak často promlouvá v podobenstvích...

Osho - Přijď a následuj mne

340 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100