Nejprodávanější audioknihy na CD - březen 2018
detektivky

Počátek - 11%
(7x)
Ať jsi kdokoli. Ať věříš čemukoli. Všechno se brzy změní. Fantasticky vynalézavý román od nejpopulárnějšího autora thrillerů na světě.
detektivky

Počátek

359 Kč
319 Kč
Velhartické pastorále - 11%
Další příběhy královského písaře Jiřího Adama z Dobronína.
detektivky

Velhartické pastorále

269 Kč
239 Kč
Znamení Jidáš - 11%
Na Pražském hradě došlo k neslýchanému zločinu. Přímo v úředním paláci byl jedné noci zavražděn zemský sudí Dobřej a v jeho těle byla nalezena dýka se satanskými znaky...
detektivky

Znamení Jidáš

314 Kč
279 Kč
Muž z ostrova Lewis - 11%
(8x)

Fin Macleod se vrací na svůj rodný ostrov, z klidu jej však vytrhne nález mrtvého muže, který byl podle DNA příbuzný s otcem jeho dávné lásky Marsaili. Druhý díl trilogie Lewis.

detektivky

Muž z ostrova Lewis

269 Kč
239 Kč
V pasti lží - 11%
(4x)
Psychologický thriller autorky bestselleru Za zavřenými dveřmi!
detektivky

V pasti lží

314 Kč
279 Kč
Ďáblův sluha - 11%
Mocný jihočeský velmož Oldřich z Hradce se soukromě obrátí na královského prokurátora a správce severních Čech Oldřicha z Chlumu s prosbou o pomoc. Na jeho panství se totiž začaly dít věci, které jsou nejen proti lidskému rozumu, ale i proti víře.
detektivky

Ďáblův sluha

314 Kč
279 Kč
Do vody - 11%
(4x)
Malé městečko Beckford obtáčí řeka, jejíž tichá zátočina vytváří tůň, nad kterou strmí vrcholky skal. Její poklid je však jen zdánlivý - smrt tu během historie našlo nemalé množství žen, pověsti vyprávějí i o topení čarodějnic v rámci "zkoušky vodou"
detektivky

Do vody

269 Kč
239 Kč
Maigret - Je tu Felicie - 11%

Vypadalo to jako obyčejná vražda… To by se k ní ale nesměla připlést ta holka s čelem jako umíněná koza! V idylické čtvrti venkovského charakteru na předměstí Paříže je zavražděn postarší muž.

detektivky

Maigret - Je tu Felicie

260 Kč
231 Kč
Maigret - Noc na křižovatce

Jeden z nejdramatičtějších případů komisaře Maigreta. V garáži na opuštěné křižovatce padesát kilometrů za Paříží leží mrtvola, jenže podezřelý se ne a ne přiznat.

detektivky

Maigret - Noc na křižovatce

179 Kč
Marco - 11%
(3x)

Žádné zákoutí není dost temné… Jak se ztratit v ulicích Kodaně, aby vás nenašel nikdo z rodinného klanu ani policie? Patnáctiletý Marco utíká před svým strýcem, který by ho chtěl zmrzačit, aby jako žebrák víc „vydělával“.

detektivky

Marco

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 20 položek
1 2 > >>