Nejprodávanější audioknihy ke stažení - březen 2018
detektivky

Počátek - 20%
(6x)
Ať jsi kdokoli. Ať věříš čemukoli. Všechno se brzy změní. Fantasticky vynalézavý román od nejpopulárnějšího autora thrillerů na světě.
detektivky
Ukázky

Počátek

449 Kč
359 Kč
Velhartické pastorále - 20%
Další příběhy královského písaře Jiřího Adama z Dobronína.
detektivky
Ukázky

Velhartické pastorále

249 Kč
199 Kč
Znamení Jidáš - 20%
Na Pražském hradě došlo k neslýchanému zločinu. Přímo v úředním paláci byl jedné noci zavražděn zemský sudí Dobřej a v jeho těle byla nalezena dýka se satanskými znaky...
detektivky
Ukázky

Znamení Jidáš

299 Kč
239 Kč
Syndrom E - 20%
(1x)
Horké léto, dovolená právě začala, dvěma francouzským policistům však běhá mráz po zádech.
detektivky
Ukázky

Syndrom E

299 Kč
239 Kč
Ďáblův sluha - 20%
Mocný jihočeský velmož Oldřich z Hradce se soukromě obrátí na královského prokurátora a správce severních Čech Oldřicha z Chlumu s prosbou o pomoc. Na jeho panství se totiž začaly dít věci, které jsou nejen proti lidskému rozumu, ale i proti víře.
detektivky
Ukázky

Ďáblův sluha

299 Kč
239 Kč
Netopýr - 11%
(8x)
První román ze série případů Harryho Holea, ve kterém nekonvenční kriminalista odjíždí do Sydney sekundovat místní policii při vyšetřování. Kniha získala řadu ocenění a odstartovala dráhu Joa Nesboho k dnešní pozici hvězdy světové krimi.
detektivky
Ukázky

Netopýr

269 Kč
239 Kč
Žena v okně - 20%
(1x)
Anna Foxová žije sama, uzavřená ve vlastním světě. Ze svého domu nevychází, dny tráví popíjením vína, sledováním starých filmů… a špehováním sousedů. Jednoho dne se do domu přes ulici přestěhují Russellovi, na pohled normální rodina.
detektivky
Ukázky

Žena v okně

249 Kč
199 Kč
Marco - 20%
(3x)

Žádné zákoutí není dost temné… Jak se ztratit v ulicích Kodaně, aby vás nenašel nikdo z rodinného klanu ani policie? Patnáctiletý Marco utíká před svým strýcem, který by ho chtěl zmrzačit, aby jako žebrák víc „vydělával“.

detektivky
Ukázky

Marco

299 Kč
239 Kč
Nepohřbený rytíř - 20%
(1x)
Zahajující díl kriminální řady oblíbeného spisovatele, v níž písař královské komory Jiří Adam z Dobronína řeší neobvyklé zločiny renesančních Čech a Moravy.
detektivky
Ukázky

Nepohřbený rytíř

249 Kč
199 Kč
Prokletí brněnských řeholníků - 20%
Audio verze historické krimi, ve kterém Oldřich z Chlumu byl vyslán do Brna vyšetřovat krádež v klášteře tamních minoritů. Ovšem cesta se jeví jako velmi záhadná, neboť se ukáže, že ve hře je cosi velice znepokojivého.
detektivky
Ukázky

Prokletí brněnských řeholníků

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 34 položek
1 2 3 4 > >>