Nejprodávanější tituly - březen 2018
historické romány

Mrtvý posel - Letopisy královské komory 9. díl - 11%
Královský písař Jiří Adam z Dobronína nalezne u dveří svého domu těžce zraněného muže. Umírající stihne ještě povědět, že se chystá jakési spiknutí, jenže zemře dřív, než stačí povědět víc.
historické romány

Mrtvý posel - Letopisy královské komory 9. díl

287 Kč
255 Kč
Ve službách mocných - 11%
(2x)
Někdejší johanitský rytíř Wolfram Katzinger z Olšové se s řádem johanitů rozchází. Je ale vůbec možné opustit řád bez ztráty cti?
historické romány

Ve službách mocných

305 Kč
271 Kč
Mrtvý na Pekelném vrchu - 11%
(5x)
Historická detektivka či špionážní thriller z období tureckých nájezdů se svéráznými hrdiny – ostříleným válečným veteránem Steinem a vzdělaným notářem se slabostí pro ženy a víno Barbaričem. Ti řeší případ vraždy šlechtice a velezrady.
historické romány
Ukázky

Mrtvý na Pekelném vrchu

268 Kč
238 Kč
Ďáblův sluha - 11%
Mocný jihočeský velmož Oldřich z Hradce se soukromě obrátí na královského prokurátora a správce severních Čech Oldřicha z Chlumu s prosbou o pomoc. Na jeho panství se totiž začaly dít věci, které jsou nejen proti lidskému rozumu, ale i proti víře.
historické romány

Ďáblův sluha

314 Kč
279 Kč
Husitská epopej II.- Za časů hejtmana Jana Žižky - 11%
Druhý díl se odehrává v letech 1416 až 1425. Rodina Prokopů se rozrůstá a každý její příslušník hledá štěstí jinde; nacházíme je v Táboře, mezi umírněnými pražany, na straně Rožmberků i v řadách pronásledovaných řeholníků.
historické romány

Husitská epopej II.- Za časů hejtmana Jana Žižky

422 Kč
375 Kč
1352 V plamenech - 41%
(1x)
Román o lékaři jménem Guillaume Perronet, jenž ve čtrnáctém století působil v kantonu Valais a postavil se do čela vzpoury proti bezpráví a tyranskému vládnutí biskupa Guicharda Tavela i proti vojenským zásahům savojského hraběte.
historické romány

1352 V plamenech

318 Kč
189 Kč
Dýka s hadem
(2x)
Čtvrté vydání bestselleru, který je úvodním dílem edice historických detektivních románů o Oldřichovi z Chlumu a jeho panošovi Otovi. Děj se odehrává v polovině 13. století za vlády českého krále Přemysla II Otakara.
historické romány
Ukázky

Dýka s hadem

199 Kč
Třetí republika - 11%

Historický román zasazený do prostředí jihomoravského maloměsta v období mezi koncem druhé světové války a nástupem komunistů k moci vypráví příběh třináctiletého chlapce Jaroslava a jeho rodiny.

historické romány

Třetí republika

248 Kč
220 Kč
Zlomený král - 11%
Když je nedaleko hradu Lichnice nalezeno zraněné tělo českého a římského krále Karla IV., na slezského lékaře Siegfrieda připadá nelehký úkol pokusit se panovníka zachránit.
historické romány

Zlomený král

223 Kč
198 Kč
Mrtví se mstí
(1x)
Do Prahy přijíždí poněkud záhadný španělský šlechtic Juan Antonio Cabrera de Córdoba a kupuje si tu dům. Nikdo o něm nic neví, není známo, proč se tu chce usadit, jisté však je, že je nesmírně bohatý. Jednoho dne je ve svém domě nalezen zavražděný...
historické romány
Ukázky

Mrtví se mstí

169 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 132 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 14 > >>