Nejprodávanější tituly - březen 2018
cizojazyčná

Počátek - 6%
(8x)
Ať jsi kdokoli. Ať věříš čemukoli. Všechno se brzy změní. Fantasticky vynalézavý román od nejpopulárnějšího autora thrillerů na světě.
cizojazyčná
Ukázky

Počátek

398 Kč
374 Kč
Happy Hoppy kartičky II: Vlastnosti a Vztahy - 11%
Obrázkové kartičky pro výuku angličtiny vesele a hravě. Se sadou Happy Hoppy se snadno naučíte základní anglická slovíčka (lidé, zvířata, předměty a jejich vlastnosti, vztahy). 
cizojazyčná

Happy Hoppy kartičky II: Vlastnosti a Vztahy

116 Kč
103 Kč
Oko za oko / Measure for measure - 11%
Hra o zneužití moci, nezřízené vášni a odpuštění nahlíží do vévodského dvora, nevěstince i vězení ve zkorumpované Vídni. Shakespearova poslední, třináctá komedie nastoluje zásadní témata lidské existence a její humor zabíhá do grotesknosti a cynismu.
cizojazyčná

Oko za oko / Measure for measure

206 Kč
183 Kč
Tisícročná žena - 11%
Príbehy štyroch žien, ktoré žili v rôznej dobe naprieč tisícročiami. Výpovede štyroch hrdiniek, ktoré neboli len dcérami, či manželkami, i keď sa to tak na prvý pohľad môže zdať.
cizojazyčná

Tisícročná žena

296 Kč
263 Kč
V co věří Nelly Butterfly - 11%
Knížka jemně navádí k zamyšlení, budování vlastního úsudku a u dětí vyvolává otázky vedoucí k otevřenému dialogu s rodičem. Knížka je ideální i pro děti v první třídě, které se učí číst a rodiče je u čtení poslouchají.
cizojazyčná

V co věří Nelly Butterfly

341 Kč
303 Kč
Artušův pád - 11%
(2x)

Dílo, ve kterém autor zpracoval klasickou artušovskou látku. Text k vydání připravil Christopher Tolkien a doplnil ho obsáhlým komentářem, v němž se věnuje básnickým i prozaickým zpracováním artušovské tematiky.

cizojazyčná
Ukázky

Artušův pád

313 Kč
278 Kč
B. Proudew / Hrdý Budžes - 11%
(4x)
Helena Součková, an eight-year-old schoolgirl in a small provincial town, deals not only with the uniquely dismal side of life in communist Czechoslovakia.
cizojazyčná
Ukázky

B. Proudew / Hrdý Budžes

243 Kč
216 Kč
Hravá angličtina v křížovkách 3 - 11%
Pro ty, kdo si na luštění křížovek v angličtině vytvořili závislost, přinášíme další díl Hravé angličtiny v křížovkách. Na vyluštění čekají úplně nové křížovky a osmisměrky a dočkáte se i svých oblíbených omalovánek.
cizojazyčná

Hravá angličtina v křížovkách 3

179 Kč
159 Kč
Král Jindřich V. / King Henry V - 11%
Král Jindřich V. završuje Shakespearovu druhou historickou tetralogii věnovanou anglickým panovníkům. Vypráví příběh mladého anglického krále, který se rozhodne bojovat za své právo na francouzský trůn.
cizojazyčná

Král Jindřich V. / King Henry V

224 Kč
199 Kč
Melancholie a dobrodružnost stavění - 11%
Česko–německá publikace 25 dobrodružných architektonických příběhů – portrétů ztracených domů, německého výtvarníka Gottfrieda Müllera. Příběhy vypraví o útrapách stavění, podivnostech stavebníků a vrtoších investorů.
cizojazyčná

Melancholie a dobrodružnost stavění

315 Kč
280 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 66 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>