Nejprodávanější tituly - březen 2018
cizojazyčná

Staré pověsti české a moravské - 11%
(2x)
Staré pověsti české a moravské jsou dalším svazkem edice Adaptovaná česká próza. Jsou určené studentům češtiny jako cizího jazyka na úrovni A2.
cizojazyčná
Ukázky

Staré pověsti české a moravské

221 Kč
196 Kč
Knulp/Knulp - 6%
Jedna z nejpopulárnějších a nejpůsobivějších drobných próz německého nositele Nobelovy ceny za literaturu vychází v dvojjazyčné, česko-německé podobě.
cizojazyčná

Knulp/Knulp

236 Kč
222 Kč
Na cestě k domovu - Auf dem weg nach Hause - 11%
(2x)
Novela známého spisovatele Karla Klostermanna, ve které popisuje svoji vlastní strastiplnou cestu ze studií z Písku do Kašperských Hor v dvojjazyčném česko-německém vydání v s ilustracemi známého výtvarníka Petra Hilského.
cizojazyčná

Na cestě k domovu - Auf dem weg nach Hause

196 Kč
174 Kč
The Gift of the Magi - 11%
O. Henry is one of the most popular American writers of the twentieth century and a true master of the short story. This selection of tales ranges from Christmas in New York to the cattle-lands of Texas.
cizojazyčná

The Gift of the Magi

296 Kč
263 Kč
Židovské pohádky a legendy - 11%
Vltavský vodník a mluvící zvířata, létající démoni, zloději a milosrdní lidé, a mezi jiným také králové Starého zákona Šalamoun a David – z této barevné příze je spředeno klubko židovských pohádek a pověstí.
cizojazyčná

Židovské pohádky a legendy

324 Kč
288 Kč
Saturnin - 11%
(3x)
Saturnin vyšel poprvé v roce 1942. Doposud se dočkal vice než dvaceti vydání v českém jazyce a jeho autor patří mezi národní klasiky české humoristické literatury. V italském jazyce vychází ve třetím, upraveném vydání.
cizojazyčná

Saturnin

405 Kč
360 Kč
Král Richard III. / King Richard III. - 11%
Dvojjazyčné česko-anglické vydání textu divadelní hry. Dávný a přitom stále aktuální příběh o žízni po moci. Tragédie člověka, který chce vše, protože sám není nic.
cizojazyčná

Král Richard III. / King Richard III.

233 Kč
207 Kč
Behind the Lines - 20%
V roce 1921, několik měsíců předtím, než Jaroslav Hašek začal psát Osudy dobrého vojáka Švejka, popisuje v cyklu Velitelem města Bugulmy své životní zkušenosti s revolučním Ruskem. Cyklus je doplněn o další Haškovy povídky z té doby. Bez ilustrací.
cizojazyčná
Ukázky

Behind the Lines

200 Kč
160 Kč
Dekalóg podľa Kieślowského - 11%
Súbor desiatich esejí o desiatich prikázaniach, inšpirovaný cyklom filmov poľského režiséra Kieslowského. Daniel Pastirčák je teológ, mysliteľ, ilustrátor a publicista.
cizojazyčná

Dekalóg podľa Kieślowského

269 Kč
239 Kč
Neopouštěj mě - 11%
(7x)
Propracovaný psychologický román z alternativní dystopické Anglie.
cizojazyčná
Ukázky

Neopouštěj mě

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 66 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>