Nejprodávanější tituly - duben 2018
psychologie pro každého

Revoluční metoda uvolňování traumatu - 11%
Kniha Revoluční metoda uvolňování traumatu ukazuje, jak se stres, úzkost a trauma podepisují na naší psychické a fyzické kondici. Jak ale její autor dokládá, i ta nejotřesnější zkušenost nám může otevřít cestu ke spokojenějšímu životu...
psychologie pro každého
Ukázky

Revoluční metoda uvolňování traumatu

369 Kč
328 Kč
Cesty z úzkosti a deprese - 6%
(1x)
Autor si klade otázku, co nám brání vést spojený život. Na pozadí grimmovské pohádky Ďábel se třemi zlatými vlasy se zamýšlí nad podstatnými prvky pravé životní spokojenosti.
psychologie pro každého

Cesty z úzkosti a deprese

225 Kč
212 Kč
Miluj svůj život - 14%
Autorka nás ve své populárně psychologické příručce vede k pozitivním změnám v myšlení a vytváří prostředí, které nás samo posunuje k prožití kvalitnějšího a hodnotnějšího života. Myšlenky a slova, která vyslovíme, tvoří náš život.
psychologie pro každého

Miluj svůj život

278 Kč
239 Kč
Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky - 11%
Oliver Sacks je dnes snad nejslavnější neuropsycholog na světě. Jeho „klinické povídky“ nejsou jen nezúčastněné kazuistiky kuriózních případů.
psychologie pro každého

Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky

323 Kč
287 Kč
Cesta pravého muže - 6%
(8x)
Jaké je vaše nejhlubší životní poslání? Co doopravdy ženy chtějí? Jak se stát skvělým milencem? Pokud čtete tyto otázky a jste muž, určitě jste si tyto a podobné otázky pokládali. Možná ale nebylo snadné na ně nalézt odpověď. Praktická příručka jak žít.
psychologie pro každého

Cesta pravého muže

246 Kč
231 Kč
Citlivý pomocník - 11%
Lidé s vysokou citlivostí jsou vnímavější k pocitům a potřebám druhých lidí, ale zároveň se těmito prožitky rychleji unaví. Cílem knihy je pomoci citlivým jedincům, aby sebe samé lépe ochránili a při pomoci druhým co nejvíce uplatnili své přednosti.
psychologie pro každého

Citlivý pomocník

206 Kč
183 Kč
Léčba duše a elementálové - 11%
(1x)
Kniha osvětluje roli a pomoc elementálů v oblastech psychické harmonie v mezilidských vztazích, v různých prostředích a situacích, v umění, v léčebných procesech i ve vztahu ke světu a jeho bytostem.
psychologie pro každého

Léčba duše a elementálové

268 Kč
238 Kč
Lidé lži - 11%
(1x)
Slavná kniha psychologa M. Scotta Pecka, autora známých titulů Nevyšlapanou cestou, Postel u okna či V jiném rytmu, obrací svou pozornost k jednomu z největších témat lidského života – k otázce zla.
psychologie pro každého

Lidé lži

314 Kč
279 Kč
Rodina - 11%
(1x)
Další z řady knížek Guy Gilberta se zabývá tématem rodiny. Patří mezi ty nejnovější, takže reflektuje aktuální situaci pohledu na rodinu, jak ji podnítil svými projevy a iniciativami papež František.
psychologie pro každého

Rodina

134 Kč
119 Kč
Červená královna - 11%
(2x)

Červená královna je poutavě napsaná encyklopedie nejnovějších vědeckých názorů na lidskou přirozenost.

psychologie pro každého

Červená královna

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 131 položek
<< < 1 2 3 4 .. 14 > >>