Nejprodávanější tituly - duben 2018
detektivky

Letopisy královské komory III. - Trpké víno / Klášterní kostnice - 11%
Pokračování příběhů královského písaře Jiřího Adama z Dobronína. I tentokrát mu jeho představený nejvyšší komoří svěří vyšetřování záhadných případů, s jejichž řešením si nikdo neví rady.
detektivky

Letopisy královské komory III. - Trpké víno / Klášterní kostnice

296 Kč
263 Kč
Když vyleze pavouk - 11%
(1x)
Komisař Adamsberg opět řeší zvláštní záhadu. Série úmrtí na první pohled nebudí podezření, že by se mohlo jednat o zločin, natolik je modus operandi podivný a prakticky neproveditelný. Ale Adamsberg za sérií úmrtí něco nejasně tuší.....
detektivky
Ukázky

Když vyleze pavouk

341 Kč
303 Kč
Nelítostná vražda
Na procházce se psem najde muž pod bohunickým dálničním přivaděčem v jezírku, kterým protéká potok Čertík, mrtvolu mladé ženy. Kriminalisté brněnské mordparty zjistí, že žena byla zavražděna zvlášť surově ...
detektivky
Ukázky

Nelítostná vražda

169 Kč
Případ Ewy Morenové - 11%
(1x)
Okolí je šokované, poté co byl učitel Arnold Maager usvědčen z vraždy své žákyně. Podle všeho to vypadá, že dívka byla těhotná a otcem dítěte měl být právě Maager. ..
detektivky

Případ Ewy Morenové

260 Kč
231 Kč
Strážce boleslavského mystéria - 11%
(1x)
V pořadí již osmý detektivní román oblíbeného autora se opět odehrává v době českého krále Přemysla II. Otakara. Správce hradu Bezdězu Oldřich z Chlumu stojí tentokrát proti nebezpečným úkladům tajného bratrstva.
detektivky

Strážce boleslavského mystéria

314 Kč
279 Kč
Dýka s hadem
(2x)
Čtvrté vydání bestselleru, který je úvodním dílem edice historických detektivních románů o Oldřichovi z Chlumu a jeho panošovi Otovi. Děj se odehrává v polovině 13. století za vlády českého krále Přemysla II Otakara.
detektivky
Ukázky

Dýka s hadem

199 Kč
Prahu rdousí strach
Dva detektivní příběhy známého českého autora. V prvním se setkáváme s novoměstským rychtářem Jakubem Protivou z Protivce, který pátrá po tajemném vrahovi mladých žen.
detektivky
Ukázky

Prahu rdousí strach

199 Kč
Vlk a dýka - 11%
(4x)
Hrad na hoře Sitno odedávna střeží cestu k bohatým hornickým městům. Kvůli turecké hrozbě je na podzim roku 1599 dobře vyzbrojený a má početnou posádku. Navzdory tomu se z něj ztratí kastelánova dcera. Uprostřed noci, bez jediné stopy.
detektivky
Ukázky

Vlk a dýka

349 Kč
310 Kč
Santiniho jazyk - 6%
(5x)
Román Miloše Urbana je nebezpečným pátráním po tajemství univerzální věty. Existuje vůbec? Nebo je to chiméra? A proč někdo neváhá prolít krev, jen aby zůstala utajena?
detektivky

Santiniho jazyk

253 Kč
238 Kč
Sedmikostelí - 20%
(22x)
Existenciální gotický horror o městě ve městě nad Vltavou.
detektivky
Ukázky

Sedmikostelí

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 217 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 22 > >>