Nejprodávanější tituly - duben 2018
kuchařky

Dobře živeni - 11%
(1x)
Čeká na vás celkem 115 delikates a variací, vytvořených s požadavkem co nejmenší časové investice, zato s těmi nejvyššími požadavky na chuť a dodržení paleo zásad.
kuchařky

Dobře živeni

323 Kč
287 Kč
Ispirato da Italia - 20%
Ano, italská kuchyně kuchyně je tak trochu ortodoxní. Řídí se tradicemi, poctivostí a čerstvostí. Je provoněná bylinkami, vínem a láskou. Platí tu heslo: Maminka vařila dobře, ale babička vařila ještě líp.
kuchařky
Ukázky

Ispirato da Italia

237 Kč
190 Kč
Kuchařka Elišky Junkové - 11%
Autentické recepty slavné závodnice.
kuchařky

Kuchařka Elišky Junkové

315 Kč
280 Kč
Tao zdravého stravování - 11%
Kniha je vhodná nejen pro milovníky čínské kuchyně, ale zejména napomůže laikům rychle se v čínské kuchyni zorientovat a pochopit skladbu potravin s ohledem na jejich zdraví.
kuchařky

Tao zdravého stravování

269 Kč
239 Kč
Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni - 11%
(2x)
Vánoční publikace Kamily Skopová (1944), výtvarnice a folkloristky, žijící v malé roubence na Vysočině u Hlinska, zpřítomňuje atmosféru českých Vánoc skrz téma, jež je v rámci vánočních zvyků dodnes u nás nejživější - tj. téma sváteční kuchyně.
kuchařky

Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni

89 Kč
79 Kč
99 způsobů, jak zhubnout - 20%
(1x)
V této knize najdete jednoduše formulovaná a praktická doporučení, která se osvědčila při hubnutí a udržení přiměřené váhy. Informace vycházejí z prověřených principů ájurvédské celostní medicíny a nových vědeckých poznatků.
kuchařky
Ukázky

99 způsobů, jak zhubnout

79 Kč
63 Kč
Česká kuchyně za dob nedostatku - 11%
Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni nouze aneb kterak lze z lišejníků, bukvic, hlemýžďů a žab vyžíti. V době trvající krize recepty stále aktuální.
kuchařky

Česká kuchyně za dob nedostatku

241 Kč
214 Kč
Sportovní výživa - 20%
Získejte energii, ovládněte stres, vybudujte svaly, spalte tuk a zvyšte svou výkonnost. Celosvětově oblíbená kniha je ve svém třetím, doplněném vydání ještě lepší než dříve!
kuchařky
Ukázky

Sportovní výživa

339 Kč
271 Kč
Detoxikace - Smoothies na každý den
V dnešní uspěchané době je náš organismus neustále vystavován těžkým zkouškám - nezdravá strava, toxiny v ovzduší a všudypřítomný stres si dříve či později vyžádají svou daň. Právě v takových situacích se uplatní detox.
kuchařky

Detoxikace - Smoothies na každý den

134 Kč
Jak funguje jídlo: Co jíme, když jíme - 11%
(1x)
Srozumitelný, přehledný průvodce fakty o potravinách a výživě. Přibližuje klíčové koncepce o jídle a zabývá se různými teoriemi, které potraviny nám prospívají a které ne.
kuchařky

Jak funguje jídlo: Co jíme, když jíme

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 100 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 10 > >>