Nejprodávanější tituly - duben 2018
diety

Omládněte s jógou za 2 x 7 dní - 11%
Staroindický výraz pro lékařství – ájurvéda – doslova znamená „znalost (pro dosažení) vysokého věku“. A právě ze staroindické lékařské tradice vychází André Van Lysebeth, vysvětluje, že proces stárnutí lze zpomalit, a poskytuje praktický návod.
diety
Ukázky

Omládněte s jógou za 2 x 7 dní

233 Kč
207 Kč
Zhubněte jednou provždy 1 - 11%
(1x)
Jak jednoduchý systém pomáhá dosáhnout sílu, zdraví a vitalitu na celý život
diety

Zhubněte jednou provždy 1

269 Kč
239 Kč
Zhubněte jednou provždy 2 - 11%
Pokračování bestselleru Zhubněte jednou provždy 1.
diety

Zhubněte jednou provždy 2

269 Kč
239 Kč
99 způsobů, jak zhubnout - 20%
(1x)
V této knize najdete jednoduše formulovaná a praktická doporučení, která se osvědčila při hubnutí a udržení přiměřené váhy. Informace vycházejí z prověřených principů ájurvédské celostní medicíny a nových vědeckých poznatků.
diety
Ukázky

99 způsobů, jak zhubnout

79 Kč
63 Kč
Jde to i bez mléka a vajec

Druhý díl knihy Jde to i bez mléka a vajec volně navazuje na první Jde to i bez pšenice. I tentokráte se výživový specialista Petr Havlíček a šéfredaktorka Diety Petra Lamschová zaměří na zdravý životní styl a zdravé jídlo.

diety

Jde to i bez mléka a vajec

89 Kč
Kuchařka při onemocnění ledvin - 11%
Knížka dietní sestry s úvodem MUDr. Novotného čtenáře upozorní, na co by si měli při snížené funkci ledvin dát pozor, jaké potraviny jsou pro ně vhodné, ale i čeho se mají vyvarovat.
diety

Kuchařka při onemocnění ledvin

142 Kč
126 Kč
Snadná cesta k ideální váze - 11%
Jak zhubnout" Hubněte bez diety, bez počítání kalorií, bez zapojení vůle. Není to klam! Metoda Allena Carra Vám dovolí těšit se z jídla, pochutnávat si, a přitom hubnout.
diety

Snadná cesta k ideální váze

243 Kč
216 Kč
Radčina kuchařka bez lepku - 11%
Začínáte žít bezlepkově a jste naprosto ztraceni v množství informací, které k vám plynou ze všech možných stran? Potřebujete poradit, jak začít? Pak právě tato kniha renomované české autorky Radky Vrzalové je pro vás ta pravá.
diety

Radčina kuchařka bez lepku

449 Kč
399 Kč
Dieta pro vášnivé megajedlíky - 11%
Můžete jíst, kolik chcete! Můžete jíst na noc! Můžete jíst sladkosti!Nemusíte počítat kalorie! Nemusíte cvičit! Hlavně žádné odříkání! Jak na to vám radí Lenka Holas Kořínková v dosud nejkomplexnější práci o systému hubnutí metodou S.P.L.K.!
diety

Dieta pro vášnivé megajedlíky

251 Kč
223 Kč