Nejprodávanější knihy - duben 2018
kuchařky

Léčivá čínská kuchyně
Obsáhlý průvodce čínským uměním léčby jídlem. V Číně neexistuje hranice mezi jídlem a lékem – podle Číňanů většina onemocnění může být léčena správně zvoleným jídlem a zdravá vyvážená strava je klíčem k dlouhému a zdravému životu.
kuchařky

Léčivá čínská kuchyně

331 Kč
Dieta pro vášnivé megajedlíky
Můžete jíst, kolik chcete! Můžete jíst na noc! Můžete jíst sladkosti!Nemusíte počítat kalorie! Nemusíte cvičit! Hlavně žádné odříkání! Jak na to vám radí Lenka Holas Kořínková v dosud nejkomplexnější práci o systému hubnutí metodou S.P.L.K.!
kuchařky

Dieta pro vášnivé megajedlíky

251 Kč
Máte problémy s váhou?
Každý druhý Evropan má problémy s váhou. Autor zde vysvětluje různé významové roviny nadváhy a podváhy - od izolačního pancíře až k tlouštce ze žalu, a osvětluje jejich symboliku.
kuchařky

Máte problémy s váhou?

250 Kč
Chutě Evropy
(1x)
Cestopisná kuchařka Itálií, Francií, Rakouskem a Španělskem. Kdo by rád nepoznal cizí kraje s jejich velkolepou nabídkou chutí a vůní? Cestopisy vybranými zeměmi Evropy s návodem jak ochutnat místní speciality v teple domova.
kuchařky

Chutě Evropy

179 Kč
Všechny čaje Číny
Vysoce informativní a bohatě ilustrovaná kniha o původu a historii čaje v Číně, Japonsku a na Západě, o jeho pěstování a zpracování, o estetických stránkách jeho přípravy v čajovém obřadu, o čajové keramice, o chemickém složení i jeho léčebných účincích.
kuchařky

Všechny čaje Číny

268 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 85 položek
<< < 1 .. 7 8 9