Nejprodávanější e-knihy - květen 2018

Open
(1x)
Mimořádně otevřená výpověď vynikajícího tenisty nedávné minulosti o vlastním životě. Kniha nabízí jedinečný pohled do zákulisí vrcholového tenisu. Je určena pro čtenáře memoárové literatury, pro sportovní, a zvláště tenisové fanoušky.
Ukázky

Open

248 Kč
Opravdu temná Bílá hora?
(2x)
V listopadu 2015 uplyne od události, které se říká Bitva na Bílé hoře, tři sta devadesát pět let. Tato kniha se šířeji zabývá prakticky vším, co předcházelo této jinak z vojenského hlediska nepříliš významné šarvátce, co se seběhlo kolem ní a po ní
Ukázky

Opravdu temná Bílá hora?

159 Kč
Osm kusů brokátu
Tajemství starého čínského cvičení Osm kusů brokátu odhaluje autorka jedinečným způsobem s důrazem na historické souvislosti a léčivou sílu tohoto cvičení.
Ukázky

Osm kusů brokátu

129 Kč
Otevřené dveře
(1x)
Kniha obsahuje 15 povídek situovaných do prostředí současného světa. Některé z nich se pohybují na hranici tzv. reality (Múzák, Dům s olivovníky, ale i Perly pro štěstí), některé jsou více či méně humorné,..
Ukázky

Otevřené dveře

79 Kč
Panenka
(2x)
Rozvedená novinářka Beata se nastěhuje zpět do rodného města ke své ovdovělé matce a chce napsat svůj první literární počin. Vybere si k tomu skutečný životní příběh bývalé narkomanky Evy, která zbavená svéprávnosti žije v soukromém sanatoriu.
Ukázky

Panenka

119 Kč
Pohřešovaná
Příběh dívky, která se stala obětí zločinu a proti své vůli byla odvlečena do ciziny. Čtivý text plný dramatických zápletek a zvratů ústí do relativně šťastného konce. Jména osob a místa děje byla autorem změněna.
Ukázky

Pohřešovaná

95 Kč
Pouť od mozku k duši
Teorie lidského vědomí jednoho z nejoriginálnějších neurovědců současnosti přináší průlomové informace ohledně podstaty vědomí a jeho původu. Jak ale takto náročné vědecké poznání zprostředkovat laické veřejnosti?
Ukázky

Pouť od mozku k duši

250 Kč
Proč tloustneme
(1x)
Skutečně je při hubnutí nejdůležitější počítat kalorie a dbát na to, aby výdej energie byl vyšší než příjem? Gary Taubes, autor řady průlomových publikací o výživě, říká, že nikoli.
Ukázky

Proč tloustneme

249 Kč
Přežil jsem peklo gulagu
(1x)
Stručný a přitom poutavý text, který je výjimečný osudem člověka, jenž zažil skoro současně perzekuci ze strany dvou totalitních režimů.
Ukázky

Přežil jsem peklo gulagu

59 Kč
Příšerné příběhy strýce Montaguea
(7x)
Strýc Montague žije osaměle, jen se svým tajuplným sluhou. Třebaže cesta k jeho ponurému starému domu vede hlubokým strašidelným lesem, malý Edgar svého příbuzného rád navštěvuje. Strýc má totiž nepřebernou zásobu hrůzostrašných historek.
Ukázky

Příšerné příběhy strýce Montaguea

169 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100