Nejprodávanější audioknihy na CD - květen 2018

Zvěrolékař a psí historky
(1x)
Jiří Lábus čte příběhy o psech z knihy populárního britského spisovatele a veterináře.

Zvěrolékař a psí historky

224 Kč
Co život dal a vzal
Autobiografická vyprávění o tom, že s humorem a optimismem lze přežít prakticky cokoli

Co život dal a vzal

224 Kč
Čarodějův učeň
(6x)
Kouzelný příběh o Krabatovi, který se na prahu dospělosti přiblížil temným silám a je jimi fascinován, dokud nepozná, že jej mohou zahubit.

Čarodějův učeň

359 Kč
Černí baroni
Legendární Černí baroni v podání Miroslava Donutila! Jedno z nejslavnějších děl českého humoru se konečně dočkalo velkolepé audio podoby.

Černí baroni

269 Kč
Ostrov šedých mnichů
(4x)
Detektivní příběh dvojnásobné držitelky ceny Jiřího Marka, tentokrát k poslechu! Na odlehlém holandském ostrově Schiermonnikoog s liduprázdnými písečnými plážemi bičovanými severním větrem zemřela v dunách za podivných okolností mladá žena...

Ostrov šedých mnichů

242 Kč
Píseň písní

Krása veršů, která k nám doléhá ze vzdálených časů, umocněná nepřekonatelným překladem Jaroslava Seiferta, promlouvá k vnímavým srdcím dnešních čtenářů se stejnou nádherou a tajemností, jak to činí již stovky let.

Píseň písní

161 Kč
Příběh kriminálního rady
(1x)
Když se řekne kriminální rada, všem se jistě vybaví tvář dobromyslného, kulaťoučkého rady Vacátka. Kriminální rada Heumann je však z úplně jiného těsta – přísný, rezervovaný muž s myšlením chladnějším a racionálnějším, než bychom očekávali.

Příběh kriminálního rady

224 Kč
Příšerné příběhy vánoční
Praskající oheň v krbu, plíživé kroky křupající ve sněhu a doslova mrazivé tušení hrůzy. V sedmi příbězích prodchnutých tajuplnou, strašidelnou atmosférou čeká na čtenáře spousta geniálně nečekaných zvratů.

Příšerné příběhy vánoční

254 Kč
S elegancí ježka
(6x)
Jemně ironické vyprávění o hlubokých věcech se svůdnou lehkostí, prostý a dojemný příběh o setkávání a míjení, o slepotě a vidění, o pomíjivosti i věčnosti.

S elegancí ježka

116 Kč
Stalker
(4x)
Poslední díl řady s Joonou Linnou vychází opět v intenzivním podání Pavla Rímského, jehož hlas už k sérii neodmyslitelně patří.

Stalker

314 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 131 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 14 > >>