Nejprodávanější e-knihy - květen 2018
vojenství (military)

Válka Severu proti Jihu - 20%
(1x)
Kniha je věnována nejsledovanějšímu období dějin Spojených států, k němuž vycházejí jen v USA desítky knižních publikací každým rokem. Nezabývají se jen válečnými událostmi, ale širším kontextem střetnutí mezi dvěma částmi Unie.
vojenství (military)
Ukázky

Válka Severu proti Jihu

270 Kč
216 Kč
Vojenské vzpomínky velitele husarských eskadron - 20%
(4x)
Victor Dupuy byl členem francouzského lehkého jezdectva a stejně lehce se čtou jeho poutavé paměti. Začínal v 11. mysliveckém pluku, s kterým se účastnil ještě "revolučních" válek i prvotních Napoleonových tažení v letech 1805 až 1807.
vojenství (military)
Ukázky

Vojenské vzpomínky velitele husarských eskadron

150 Kč
120 Kč
Bezpečnostní systém ČR: problémy a výzvy - 20%
Publikace se zaměřuje na klíčové vnější vlivy ovlivňující bezpečnost ČR a její bezpečnostní systém, na jeho postupné vytváření, politické, ekonomické, sociální, legislativní a demografické aspekty jeho fungování.
vojenství (military)
Ukázky

Bezpečnostní systém ČR: problémy a výzvy

250 Kč
200 Kč
Hannibal před branami - 20%
(1x)
V lidských dějinách není mnoho osobností, jejichž jména jsou synonymem mimořádných vlastností a činů. Hannibal, syn Hamilkarův, vynikající kartáginský vojevůdce a politik za druhé punské války (218-202 př. n. l.) mezi ně mimo veškerou pochybnost patří.
vojenství (military)
Ukázky

Hannibal před branami

199 Kč
159 Kč
Jak létají dopravní letadla - 20%
Kniha určená pro všechny, kdo se zajímají o letadla a chtějí se dozvědět vše podstatné o jejich provozu. Pro všechny ty, kdo jsou jimi fascinováni a žasnou, že stroj vážící kolem 400 tun se dokáže vznést do vzduchu a plout nebem rychlostí přes 800 km/h aj.
vojenství (military)
Ukázky

Jak létají dopravní letadla

220 Kč
176 Kč