Nejprodávanější e-knihy - květen 2018
sport a fitness

Příběhy Corsa rosa - 20%
(1x)
Kniha volně navazuje na Příběhy Staré dámy. Tentokrát se zaměřujeme na druhý z tria slavných třítýdenních závodů – Giro d’Italia.
sport a fitness
Ukázky

Příběhy Corsa rosa

359 Kč
287 Kč
Můj dlouhý běh - 20%
Druhé, rozšířené vydání úspěšné knihy. Ikona českého ultramaratonu Daniel Orálek (1970) v ní vypráví o touze objevit svoje limity a pokusit se dostat za ně, bolesti, dřině a pochybnostem navzdory.
sport a fitness
Ukázky

Můj dlouhý běh

169 Kč
135 Kč
Trénink podle srdeční frekvence - 20%
Chcete zhubnout, udržovat se ve formě nebo se připravit na závod?
sport a fitness
Ukázky

Trénink podle srdeční frekvence

305 Kč
244 Kč
Jóga, očista a rituály - 20%
Kniha Václava Krejčíka přináší kromě osvědčených příběhů z jeho cesty po Indii i jednoduché sestavy jógových ásan, ukazuje jak pracovat s dechem, nabízí meditační i očistné techniky a rituály pro každý den.
sport a fitness
Ukázky

Jóga, očista a rituály

254 Kč
203 Kč
Kettlebell Simple & Sinister - 20%
Kettlebell: Simple & Sinister je jasný a efektivní minimalistický program založený na fundamentálních cvicích autorova Hardstyle systému. Naučte se, jak používat tělocvičnu do ruky přímo od zdroje – člověka, který odstartoval kettlebell revoluci.
sport a fitness
Ukázky

Kettlebell Simple & Sinister

319 Kč
255 Kč
Open - 20%
(1x)
Mimořádně otevřená výpověď vynikajícího tenisty nedávné minulosti o vlastním životě. Kniha nabízí jedinečný pohled do zákulisí vrcholového tenisu. Je určena pro čtenáře memoárové literatury, pro sportovní, a zvláště tenisové fanoušky.
sport a fitness
Ukázky

Open

248 Kč
198 Kč
Osm kusů brokátu - 20%
Tajemství starého čínského cvičení Osm kusů brokátu odhaluje autorka jedinečným způsobem s důrazem na historické souvislosti a léčivou sílu tohoto cvičení.
sport a fitness
Ukázky

Osm kusů brokátu

129 Kč
103 Kč
Sportovní masáže - 20%
Sportovní masáž je forma masáže zaměřená na posilování zdravého organismu, udržování kvalitní tělesné a duševní kondice a náležité odstraňování únavy po práci, tréninku, závodech apod.
sport a fitness
Ukázky

Sportovní masáže

186 Kč
149 Kč
Tantó. Boj s nožem - 20%
Boj s nožem (Tantódžucu), je jednou z disciplín Nindžucu Togakure - rjú, kterou dodnes vyučuje dr. Masáki Hacumi, 34. velmistr této školy.
sport a fitness
Ukázky

Tantó. Boj s nožem

139 Kč
111 Kč
Udeř a uteč! - 20%
Jaké jsou mýty o sebeobraně a jaká je skutečnost? Přehledná příručka pro laiky, kteří se nevěnují žádnému bojovému umění, a přitom chtějí vědět, jak se ubránit v případě napadení.
sport a fitness
Ukázky

Udeř a uteč!

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 26 položek
1 2 3 > >>