Nejprodávanější tituly - květen 2018
Evropa

Praha za císaře pána - 11%
Kniha je nejen cenným svědectvím o proměně našeho hlavního města, ale také návodem, jak číst fotografie takovým způsobem, abychom slyšeli poutavé příběhy, jež nám vyprávějí.
Evropa

Praha za císaře pána

449 Kč
399 Kč
Malá Toulavka - Toulavá kamera pro děti - 11%
Publikace vznikla jako bonus ke třetímu dílu knižního zpracování oblíbeného televizního pořadu Toulavá kamera. Obsahuje deset poutavých reportáží, které zaujmou hlavně děti a jejich rodiče....
Evropa

Malá Toulavka - Toulavá kamera pro děti

314 Kč
279 Kč
Skotsko - 11%
Kdo a proč budoval megalitické stavby? Žil skutečně král Artuš? Jaké tajemství skrývá Rosslynská kaple? Žije ve skotských jezerech dávno vyhynulý tvor? A kým byl ve skutečnosti William Wallace?
Evropa

Skotsko

268 Kč
238 Kč
České stopy v Římě - 11%
Ať už je laskavý čtenář výletníkem, poutníkem, či tím, koho Věčné město v pohodlí domova prostě zajímá, může jej zaujmout tato útlá knížka věnovaná českým stopám v Římě.
Evropa

České stopy v Římě

233 Kč
207 Kč
Přijde Mordor a sežere nás aneb Tajná historie Slovanů - 20%
(2x)
Přijde Mordor a sežere nás je knihou „on the road“ na východoevropský způsob. Stále zářivější hvězda polské literatury Ziemowit Szczerek projel zemi v potížích: Ukrajinu. Obešel se bez povinného sentimentu, kapesník nevytáhl ani jednou.
Evropa
Ukázky

Přijde Mordor a sežere nás aneb Tajná historie Slovanů

120 Kč
96 Kč
Toulavá kamera 26 - 11%
S novou turistickou sezonou je tu i další zbrusu nový díl Toulavé kamery, knižní verze populárního televizního pořadu, která právě vychází.
Evropa

Toulavá kamera 26

296 Kč
263 Kč
Od Karlova mostu ke Gottwaldovu - 11%
(2x)
Mezi toponymy, jmény objektů na zemském povrchu, které bývají kartograficky fixovány v mapách, tvoří specifickou kategorii ta, jež se vytvářela na základě osobních jmen.
Evropa

Od Karlova mostu ke Gottwaldovu

328 Kč
291 Kč
Chorvatsko - Poznejte - 11%
15 pečlivě vybraných prohlídkových tras. Vydejte se s aktuálními informacemi do země plné slunce, kde je stále co objevovat. Všechny trasy jsou detailně popsány a zakresleny v rozkládací mapě.
Evropa

Chorvatsko - Poznejte

269 Kč
239 Kč
Benátky - 11%
Od Náměstí svatého Marka až po most Rialto, od La Fenice až k Mostu vzdechů, od Velkého kanálu k laguně, přes paláce a muzea dávného i současného umění, dóžecí město se před vámi v mžiku otevře díky tomuto jedinečnému průvodci!
Evropa

Benátky

224 Kč
199 Kč
Drž ten volant oběma rukama - 20%
Nový cestovatelský výboj autora s kámošem z undergroundu Skalákem.
Evropa
Ukázky

Drž ten volant oběma rukama

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 58 položek
1 2 3 .. 6 > >>