Nejprodávanější tituly - květen 2018
film a divadlo

Julius Caesar - 11%
Shakespearova hra Julius Caesar patří k jeho nejznámějším politickým tragédiím. Shakespeare v ní podává strhující příběh nejznámější politické vraždy v dějinách.
film a divadlo

Julius Caesar

178 Kč
158 Kč
Teatro italiano v Praze 1875-1880 - 11%
Publikace Hany Tillmanové se zabývá fenoménem dřevěného divadla pro 2000 diváků, které stálo nad někdejší Koňskou bránou na okraji Vinohrad. Jeho stavbu inspiroval Ital Eugenio Averino, rodák z Ancony, ředitel společnosti tanečníků a akrobatů...
film a divadlo

Teatro italiano v Praze 1875-1880

153 Kč
136 Kč
Strom - The Three - L´Arbre - 11%
Výtvarná kniha režisérky a výtvarnice Lucie Sunkové Strom vychází ze stejnojmenného animovaného filmu. Působivá animace malovaná pomocí olejových barev na skle je unikátní, velmi pracná a celý proces natáčení je pomíjivý.
film a divadlo
Ukázky

Strom - The Three - L´Arbre

359 Kč
319 Kč
Světy na pokračování. Rozbor možností seriálového vyprávění - 11%
(4x)
Kniha Světy na pokračování nabízí zcela nový pohled na fenomén seriálového vyprávění, jímž může zaujmout odborníky stejně jako fanoušky.
film a divadlo
Ukázky

Světy na pokračování. Rozbor možností seriálového vyprávění

269 Kč
239 Kč
Triumf vůle
Václav Junek přináší na stránkách své knihy to nejlepší z německého i českého filmu 1.poloviny 20.století.
film a divadlo

Triumf vůle

134 Kč
Scénické tradice jihovýchodní Asie - 11%
Tato kniha má za cíl zmapovat doposud živé rituální a scénické fenomény významného regionu jihovýchodní Asie. Ten – na rozdíl od Číny, Indie a Japonska – není v české teatrologii adekvátně zpracován.
film a divadlo

Scénické tradice jihovýchodní Asie

216 Kč
192 Kč
Slovo v prostoru - 11%
(2x)
Štěpán Pácl, jeden z nejpozoruhodnějších českých režisérů mladší generace, se s čtenáři dělí o zkušenosti z vlastní práce. Svým způsobem je tedy tato kniha ojedinělá, neboť nás nechává nahlédnout „do zákulisí“ divadelní praxe.
film a divadlo

Slovo v prostoru

216 Kč
192 Kč
Společenské vědy a audiovize - 11%
Interdisciplinární sborník teoretických textů rozličných společenských a humanitních věd předkládá ukázky studií, které výrazně ovlivnily naše uvažování o audiovizi.
film a divadlo

Společenské vědy a audiovize

401 Kč
356 Kč
Buďte mistry improvizace - 20%
Kniha Buďte mistry improvizace vás prostřednictvím praktických cvičení naučí základním principům improvizace v mluveném projevu, v prezentacích a obecně v mezilidské komunikaci. Získáte nástroje, jak vtipně reagovat, jak překonat neočekávané situace, jak
film a divadlo
Ukázky

Buďte mistry improvizace

169 Kč
135 Kč
Dva eseje o komedii
Smát se, či nesmát? To je otázka, již se viktoriánský romanopisec George Meredith snaží rozlousknout v dnes již klasickém Eseji o komedii z roku 1877, který je tu čtenáři poprvé představen v anotovaném českém překladu.
film a divadlo

Dva eseje o komedii

44 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 58 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>