Nejprodávanější audioknihy na CD - květen 2018

Ready Player One
(4x)
Strhující dobrodružný thriller z blízké budoucnosti, světa virtuální reality a počítačových her se stal kultovním bestsellerem New York Times, čtenářů napříč generacemi… a všech geeků.

Ready Player One

359 Kč
Sága o Zaklínači
Meč, magie a vyzvědačské intriky. Souborné vydání legendární Sapkowského ságy o zaklínači Geraltovi a jeho sudbě – Ciri z Cintry.

Sága o Zaklínači

1 436 Kč
Deset malých černoušků
(2x)
V podání Vladimíra Čecha uslyšíte klasické dílo první dámy detektivního žánru. Nezkrácená verze na sedmi discích ve formátu CD audio.

Deset malých černoušků

359 Kč
Nekonečný příběh
(3x)
Když nesmělý Bastián Balthazar Bux jednoho dne prchá před spolužáky, kteří ho šikanují, rozhodne se před nimi schovat v antikvaritátu. V bezpečí za dveřmi krámku jej zaujme kniha s motivem dvou hadů...

Nekonečný příběh

341 Kč
Prokletý ostrov
(1x)
Na "prokletém" ostrově Shutter je umístěna klinika pro nebezpečné, psychicky narušené zločince. Jednoho dne zmizí z tohoto ústavu několikanásobná vražedkyně a její útěk přijedou vyšetřovat dva úředníci federálního soudu.

Prokletý ostrov

359 Kč
Skleněný zvěřinec
Příběh o touze po štěstí, osudovém míjení a průsvitné duši křehčí než sklo v klíčovém díle americké dramatiky. Jeden z nejslavnějších textů americké dramatiky získal brzy po svém prvním uvedení (1944) cenu newyorské kritiky.

Skleněný zvěřinec

179 Kč
Stopařův průvodce galaxií
(18x)
Kultovní humorný sci-fi román plný nepřekonatelných hlášek a neotřelých nápadů. Pozemšťana Arthura Denta, mimozemšťana Forda Perfecta i robota Marvina, stále v těžké depresi, si určitě každý oblíbí... čte Vojtěch Dyk

Stopařův průvodce galaxií

269 Kč
Požádej a je ti dáno
Tato fascinující audiokniha vám předkládá učení nefyzické entity Abraham. S její pomocí se naučíte zhmotňovat svá přání, tak abyste mohli žít radostným a spokojeným životem, jaký si zasloužíte.

Požádej a je ti dáno

246 Kč
Listy M. Jana Husa
70 listů (latinské v překladu Bohumila Ryby) českého reformátora čte Jiří Hanák. K dispozici na CD ve formátu mp3.

Listy M. Jana Husa

206 Kč
Studie v šarlatové
V této knize se setkává poprvé dr. Watson se Sherlockem Holmesem. Poznávají se, stěhují se do Baker street 221b a řeší spolu první velmi složitý případ, který má záhadnou minulost.

Studie v šarlatové

224 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 130 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 13 > >>