Nejprodávanější audioknihy na CD - květen 2018

Doskočiště protektorát 2
Druhý díl úspěšného titulu z roku 2018 přináší zvukové portréty 58 parašutistů z londýnských výsadků za II. světové války. Tentokrát z období 1943-1945. Mapuje jejich životy před válkou, cestu do exilu i odvážný návrat do okupované vlasti.

Doskočiště protektorát 2

314 Kč
3x Hurvínkovy příhody
Několik neznámých Hurvínkových příběhů z rozhlasového archivu (ze sedmdesátých a osmdesátých let), které spojuje autorství Františka Nepila a interpretační umění Miloše Kirschnera a Heleny Štáchové.

3x Hurvínkovy příhody

539 Kč
Hvězdné variace na autogenní trénink
Jedná se o nahrávku tří cvičení autogenního tréninku v originálním pojetí jejich autorů, profesionálních psychoterapeutů.

Hvězdné variace na autogenní trénink

46 Kč
Julius a Albert
Humoristický román o tom, jak se nenápadný staromládenecký knihovník Julius z Levého Brodu na prahu padesátky ztotožnil se slavným francouzským spisovatelem Albertem.

Julius a Albert

260 Kč
Letem pohádkovým světem
V audioknize Letem pohádkovým světem se můžete seznámit s pohádkovými příběhy ze všech světových kontinentů včetně pohádek eskymáckých.

Letem pohádkovým světem

134 Kč
My z ostrova Saltkrakan
(2x)
Nešikovný pan spisovatel Melker se syny Pellem, Niklasem, Johanem a dcerou Malin se rozhodnou opustit parný Stockholm.

My z ostrova Saltkrakan

242 Kč
Obrazy z Nového zákona
Evropská kultura je neoddělitelně spjata s křesťanstvím.

Obrazy z Nového zákona

224 Kč
Píseň ledu a ohně
Souborné vydání Martinovy epické ságy a předloha seriálu Hra o trůny obsahuje všechny dosud vydané díly: Hra o trůny, Střet králů, Bouře mečů, Hostina pro vrány a Tanec s draky.

Píseň ledu a ohně

1 796 Kč
Počátek
(7x)
Ať jsi kdokoli. Ať věříš čemukoli. Všechno se brzy změní. Fantasticky vynalézavý román od nejpopulárnějšího autora thrillerů na světě.

Počátek

359 Kč
Povídky malostranské
(1x)
Vrchol prozaického Nerudova díla - mistrný obraz starosvětského malostranského prostředí před rokem 1848 - osudy lidiček, v nichž autor vytvořil vzor literární charakteristiky postav. Pan Ryšánek a pan Šlégl, Jak si nakouřil pan Vorel pěnovku, ...

Povídky malostranské

134 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 130 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 13 > >>