Nejprodávanější tituly - květen 2018
beletrie

Johana
(2x)

Jedenácté narozeniny chce Johana oslavit se svou nejlepší kamarádkou Simonou, protože je mají ve stejný měsíc. Johanina máma cvičí džezgymnastiku a je krásná. Na tátu si Johana moc nepamatuje, zato s babičkou tráví spoustu času.

beletrie

Johana

242 Kč
Ostny a oprátky
(4x)
Dvojnásobný držitel ceny Magnesia Litera vytvořil mozaiku na první pohled absurdních situací odehrávajících se ve zlomových okamžicích dějin dvacátého století.
beletrie

Ostny a oprátky

224 Kč
Norské děti

Román, inspirovaný známým případem, kdy norský úřad pro ochranu dětí odebral děti české matce! Norsko své děti chrání. Nedopustí, aby vyrůstaly ve strachu a ponížení. Proto se Barnevern dívá.

beletrie

Norské děti

296 Kč
Ochlazení
(6x)
Nové vydání románu Michaela Žantovského Ochlazení nelze nazvat doslovně „špionážním thrillerem z blízké budoucnosti“, jak uvádí podtitul knihy. Ochlazení je už dnes svým způsobem thrillerem z horké současnosti.
beletrie
Ukázky

Ochlazení

295 Kč
Vitka
(3x)
Původní divadelní hra na motivy životního příběhu brněnské hudební skladatelky a dirigentky Vítězslavy Kaprálové (1915–1940) očima jiné brněnské rodačky, spisovatelky Kateřiny Tučkové.
beletrie
Ukázky

Vitka

314 Kč
Obsluhoval jsem anglického krále (ilustr.)
(5x)
Nové vydání s ilustracemi Michala Machata představuje román, který již patří do kánonu české literatury, v kontextu soudobého výtvarného a grafického názoru. Součástí knihy je CD s kompletním textem načteným Miroslavem Masopustem (ve formátu MP3).
beletrie

Obsluhoval jsem anglického krále (ilustr.)

676 Kč
Movement
The Movement founding ideology emphasizes that women should be valued for their inner qualities, spirit, and character, and not for their physical attributes. Men have been forbidden to be attracted to women on the basis of their bodies.
beletrie

Movement

386 Kč
Lovci ohně
Devátý případ inspektorky Malin Forsové.
beletrie

Lovci ohně

287 Kč
Samota
(2x)
Samota je úžasný gotický thriller, skvěle vyprávěný a plný napětí. Jako takový dá vzpomenout na klasiky žánru typu Maturinova Poutníka Melmotha nebo nejlepší prózy Daphne du Maurierové.
beletrie

Samota

313 Kč
Terapie sdílením
Za projektem Terapie sdílením, aktuální internetovou senzací, stojí kreativní dvojice Ester Geislerová a Josefina Bakošová.
beletrie

Terapie sdílením

314 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>