Nejprodávanější e-knihy - červen 2018
sci-fi a fantasy

Červený trpaslík 1. - Nekonečno vítá ohleduplné řidiče - 20%
(12x)
První díl literární podoby kultovního televizního sci-fi seriálu.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Červený trpaslík 1. - Nekonečno vítá ohleduplné řidiče

98 Kč
78 Kč
Červený trpaslík 2. - Lepší než život - 20%
(1x)
Pokračování Červeného trpaslíka líčí další příhody party kosmických ňoumů ve vesmíru vzdáleném tři miliony světelných let od Země.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Červený trpaslík 2. - Lepší než život

98 Kč
78 Kč
Červený trpaslík 3. - Poslední člověk - 20%
(2x)
Další kniha věnovaná osudům posádky vesmírné těžařské lodi Červený trpaslík. David Lister tentokrát třímá v rukou osud celého lidstva.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Červený trpaslík 3. - Poslední člověk

98 Kč
78 Kč
Červený trpaslík 4. - Pozpátku - 20%
(3x)
Kniha uzavírající základní tetralogii korespondující s kultovním seriálem televize BBC. Dave Lister konečně našel cestu zpátky na planetu Zemi, avšak čas zde neběží tak docela správným směrem.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Červený trpaslík 4. - Pozpátku

98 Kč
78 Kč
Fakt hustej nářez - 20%
(8x)
Volné pokračování románu bestsellerového románu Hustej nářez, který odstartoval cyklus Bratrstvo krve. Podle recenzí a ohlasů, a dokonce i podle samotného Jiřího Kulhánka, je František Kotleta jeho hrdým učněm a následovníkem.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Fakt hustej nářez

209 Kč
167 Kč
Húrinovy děti - 20%
(5x)
Poprvé vychází další z Tolkienových příběhů. Húrinovy děti jsou tragickou pověstí o prokletí a zkáze rodu velkého lidského bojovníka z konce prvního věku Středozemě. J. R. R. Tolkien na něm pracoval od mládí, po jeho smrti jej dokončil jeho syn.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Húrinovy děti

148 Kč
118 Kč
Vyhlídka na věčnost - 20%
(5x)
Další kniha autora Nočního klubu. Pan Mluvčí příliš nemluví, pouze vyřizuje vzkazy. A když s tím začne, slunce skryje tvář a pohřební služby přecházejí na dvojsměnný provoz. Román známého českého autora sci-fi a fantastiky.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Vyhlídka na věčnost

199 Kč
159 Kč
Píseň o Dveřníkovi - 20%
Toto je příběh Dveřníka, který v Domě otevíral a zavíral ústí a brány, muže, který miloval princeznu, sloužil králům, přátelil se s katy a zachraňoval Dům ač byl jeho otrokem. Také je to příběh Domu a chlapce, který chtěl vynalézt dveře.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Píseň o Dveřníkovi

99 Kč
79 Kč
Zabíjení - 20%
(3x)
První necomicsový titul nakladatelství Crew, první samostatný román Štěpána Kopřivy, první kniha s obálkou Jiřího Gruse, první česká akční sci-fi s psychopatickým masovým vrahem v hlavní kladné roli, první dárek vaší babičce, pokud potřebujete dědit...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Zabíjení

159 Kč
127 Kč
Hořící přízraky - 20%
Paedwankové ovládli Gordonovu zemi a zřídili si v ní stálou základnu. Vnikli do Orcigardu, zničili Sršní hnízdo a odvlekli hraničáře z Hořké Vody. Co udělají příště?
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hořící přízraky

144 Kč
115 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 120 položek
<< < 1 .. 10 11 12