Nejprodávanější e-knihy - červen 2018
přírodní vědy

Tajný život stromů - 20%
(4x)

Německý bestseller Tajný život stromů se již druhým rokem drží na žebříčku nejprodávanějších knih a získává si nadšené čtenáře ve stále více zemích. Les je pro mnohé z nás vytouženým místem odpočinku. Je synonymem ticha a nedotčené přírody.

přírodní vědy
Ukázky

Tajný život stromů

295 Kč
236 Kč
Kniha kódů a šifer - 20%
Kniha mapuje historii šifrování i současný stav kryptologie a vybírá z nich nejzajímavější témata, která podává srozumitelným způsobem.
přírodní vědy
Ukázky

Kniha kódů a šifer

249 Kč
199 Kč
Jak se dělá evoluce - 20%
(1x)
Cílem knihy je představit současnou evoluční biologii jako živý, bouřlivě se rozvíjející obor, založený nikoli na planých spekulacích, ale na exaktním, a přesto dobrodružném výzkumu.
přírodní vědy
Ukázky

Jak se dělá evoluce

349 Kč
279 Kč
Zelené dějiny světa - 20%
(2x)
Publikace přináší nový pohled na dějiny lidstva, vzestup velkých civilizací a příčiny jejich pádu. Upozorňuje na to, jak zásadním se stalo vyčerpání dostupných přírodních zdrojů při zhroucení velkých kultur v historii lidstva.
přírodní vědy
Ukázky

Zelené dějiny světa

320 Kč
256 Kč
Matematický vesmír - 20%
(2x)
Jak to, že náš skutečný svět lze velmi dobře popsat pomocí matematických struktur? Přední americký kosmolog švédského původu Max Tegmark, profesor na MIT, se ve své nejnovější knize zamýšlí nad samotnou podstatou reality.
přírodní vědy
Ukázky

Matematický vesmír

299 Kč
239 Kč
Sedm krátkých přednášek z fyziky - 20%
Lekce byly napsány především pro ty, kdo vědí jen málo anebo vůbec nic o přírodních vědách, jejich literární styl a obsah však ocení i odborně poučený čtenář.
přírodní vědy
Ukázky

Sedm krátkých přednášek z fyziky

129 Kč
103 Kč
Božská proporce v geometrii a v číslech - 20%

Kniha švýcarského autora Léonarda Ribordyho Božská proporce v geometrii a v číslech podává přístupnou a čtenářsky atraktivní formou zasvěcený výklad pythagorejské filozofie čísel v hlubších symbolických souvislostech.

přírodní vědy
Ukázky

Božská proporce v geometrii a v číslech

399 Kč
319 Kč
Obsahuji davy - 20%
Život mikrobů je úzce propleten s tím naším, stejně jako se životem každého živočicha na Zemi. Bez nich bychom tu zkrátka nebyli. Toto poznání se v posledních letech stalo nejdůležitější biologickou revolucí od doby Darwina – a vy můžete být u ní.
přírodní vědy
Ukázky

Obsahuji davy

295 Kč
236 Kč
Malá kniha velkých náhod - 20%
Britský geometr John Martineau nabízí velmi neortodoxního průvodce naší sluneční soustavou.
přírodní vědy
Ukázky

Malá kniha velkých náhod

149 Kč
119 Kč
Nepostradatelné matematické a fyzikální vzorce - 20%
(1x)
V této útlé a půvabné knize shrnují matematik Matthew Watkins a ilustrátor Matt Tweed základní vzorce z matematiky a fyziky v sympatické a snadno pochopitelné podobě.
přírodní vědy
Ukázky

Nepostradatelné matematické a fyzikální vzorce

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 17 položek
1 2 > >>