Nejprodávanější tituly - červen 2018
partnerské vztahy

Známe se celé věky čili osudové vztahy - 11%
Revoluční příručka všech partnerských vztahů, včetně těch osudových. Čtenář v knížce najde naprosto přelomové skutečnosti a informace týkající se vztahů, fakta, která dosud nejsou známa řadové psychologii, ani sociologickým vědám.
partnerské vztahy

Známe se celé věky čili osudové vztahy

539 Kč
479 Kč
Pozitivní inteligence - 11%
Přelomová kniha, která vám pomůže vést šťastnější život.
partnerské vztahy

Pozitivní inteligence

359 Kč
319 Kč
Hádky v manželství - 20%
Hádky ke vztahu nerozlučně patří. Kdy jde ale ještě o nezbytné "koření lásky" a kdy už jsou spory signálem hrozící krize? To nemusí být na první pohled zřejmé ani pro jednoho z účastníků.
partnerské vztahy
Ukázky

Hádky v manželství

111 Kč
89 Kč
Dotýkání dovoleno! - 20%
Tato kniha byla napsána proto, aby vrátila doteky do našich životů a abychom si uvědomili, proč často hladíme plyšáka, ale ne sebe navzájem. Zaměřuje se na nedomazlenost ve vztazích a v komunikaci a nedomazlenost jako vyjádření vztahu k sobě.
partnerské vztahy
Ukázky

Dotýkání dovoleno!

144 Kč
115 Kč
Sedm principů spokojeného manželství - 11%
(1x)
Sedm principů spokojeného manželství je vyvrcholením celoživotního díla významného amerického psychologa Johna Gottmana. Výzkum se opírá o jeho terapeutickou praxi a desítky let probíhající pozorování stovek párů.
partnerské vztahy

Sedm principů spokojeného manželství

341 Kč
303 Kč
Když jde o muže - 20%
(4x)
Hledáte spřízněnou duši, nebo se jen pokoušíte přimět manžela, aby vynášel odpadky? Stále znovu narážíte na zvláštní chování mužů, kterému nerozumíte, a ptáte se: „Proč to dělají?“
partnerské vztahy
Ukázky

Když jde o muže

188 Kč
150 Kč
Jak zachránit manželství - 20%
Snad každý z nás někdy ve vztahu zažil krizový okamžik. Mnozí z nás by mohli vyprávět o nevěře, žárlivosti či o životě s problematickým partnerem.
partnerské vztahy
Ukázky

Jak zachránit manželství

229 Kč
183 Kč
Netrapte se po rozvodu - 20%
Je smutnou pravdou, že rozvod v moderní době postihuje čím dál tím víc rodin. To, co bylo ještě před několika desítkami let společností vnímáno jako opovrženíhodné či přímo nemožné, je dnes čímsi běžným.
partnerské vztahy
Ukázky

Netrapte se po rozvodu

186 Kč
149 Kč