Nejprodávanější tituly - červen 2018
medicína

Digitální demence - 11%

Digitální média — počítače, smartphony, herní konzoly a v neposlední řadě i televize — nám mění život. V USA dnes mladiství věnují digitálním médiím více času — alespoň sedm a půl hodiny denně — než spánku.

medicína
Ukázky

Digitální demence

341 Kč
303 Kč
Jak překonat panické ataky - 11%
Náhlé a mimořádně nepříjemné záchvaty strachu se týkají zhruba 4 procent lidí. Tato kniha vám pomůže tento stav pochopit a prakticky s okamžitým účinkem proti němu bojovat.
medicína

Jak překonat panické ataky

269 Kč
239 Kč
Hysterie – strach z odmítnutí - 11%
(2x)
Kniha pojednává o příčinách symptomů hysterie, jejich různé projevy i možnosti léčby.
medicína

Hysterie – strach z odmítnutí

212 Kč
188 Kč
Úzkost a obavy - 11%
Kniha shrnuje poznatky o generalizované úzkostné poruše a o způsobech terapeutické intervence, kterou nejčastěji představuje kombinace psychoterapie a farmakoterapie.
medicína

Úzkost a obavy

269 Kč
239 Kč
Srdce v lůně - 11%
Tato převratná kniha Amali Lokugamageové, britské vedoucí lékařky s gynekologicko-porodnickou specializací, naznačuje, jak může být cílem každé ženy rodit co nejpřirozeněji a mít k tomu maximální možnou podporu.
medicína
Ukázky

Srdce v lůně

279 Kč
248 Kč
Akutní stavy na interním oddělení - 11%
Autoři popisují nejčastější situace, s nimiž se může mladý internista setkat při zařazení do pohotovostních služeb. Důraz na jednoduchost a přehlednost umožňuje okamžitě rozpoznat závažné problémy a rychle se rozhodnout, jak je řešit.
medicína

Akutní stavy na interním oddělení

359 Kč
319 Kč
Základy psychoterapie - 11%
Obsáhlá monografie předního českého psychoterapeuta předkládá v pátém, přepracovaném vydání podrobný výklad základních myšlenek vlivných směrů současné psychoterapie, podává instruktivní přehled důležitých psychoterapeutických metod..
medicína

Základy psychoterapie

491 Kč
436 Kč
Císařský řez - 11%
V mnoha zemích světa se dnes alespoň jedno dítě ze čtyř rodí císařským řezem. Toto je první kniha, která se zabývá všemi klíčovými otázkami spojenými s tímto zákrokem.
medicína
Ukázky

Císařský řez

306 Kč
272 Kč
Krátký výlet po lidském vědomí
Kniha vznikla na základě tzv. Reithových přednášek, k nimž je již přes 60 let každý rok vyzván jeden významný světový vědec.
medicína

Krátký výlet po lidském vědomí

89 Kč
Vděčnost - 12%
(1x)
Ve čtveřici esejí, které světoznámý neurolog Oliver Sacks napsal na sklonku svého života, se jejich autor vyrovnává se stárnutím, nemocí a smrtí.
medicína

Vděčnost

102 Kč
90 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 98 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>