Nejprodávanější knihy - červen 2018
beletrie

Čau uprchlíci!
(2x)
Fenomenální Tuvia Tenenbom, kterého český čtenář poznal díky úspěšné knize “Všechny jejich lži”, je zpátky.
Ve své nové knížce si posvítil na uprchlickou krizi v Německu.
beletrie

Čau uprchlíci!

314 Kč
Dědina
(7x)

Lehce humorný příběh jedné současné vesnice .

beletrie
Ukázky

Dědina

314 Kč
Pršeli ptáci
(3x)
Mladá fotografka se při pátrání po jistém Boychuckovi, jenž přežil Velký požár v Mathesonu, vydá do hloubky kanadského lesa. Najde jezero a u něj sruby, v nichž žijí starci Tom a Charlie, Boychuck ale podle jejich tvrzení před pár dny zemřel.
beletrie
Ukázky

Pršeli ptáci

223 Kč
Gerda
(1x)
Laskavé vyprávění o podmořském světě s působivými ilustracemi.
beletrie
Ukázky

Gerda

269 Kč
Eskejp
(25x)
Michal Majer hledá lásku a naplnění, chce žít dechberoucí příběh. Přesto každý den míří do firmy, kde navrhuje reklamní předměty. Společnost mu dělají prokrastinující dredatý grafik Pixel, ovulující recepční Sylva, vlezdoprdelka Patrik, ...
beletrie

Eskejp

329 Kč
Bouře mečů
(2x)
Třetí díl cyklu Píseň ledu a ohně zastihuje přeživší hrdiny v překotných událostech. Název knihy Bouře mečů doslova a do písmene vystihuje vražedné tempo, v němž George R. R. Martin pokračuje ve svém vyprávění.
beletrie
Ukázky

Bouře mečů

889 Kč
Nick Cave, Mercy on Me
Musiker, Schriftsteller, Schauspieler, Crooner – Nick Cave ist Kult. Reinhard Kleist hat sich der realen Figur angenommen und spielt in "Nick Cave - Mercy on me" mit Leben und Werk des Ausnahmekünstlers und schafft eine einzigartige Erzählung.
beletrie

Nick Cave, Mercy on Me

622 Kč
Láska a věda
Kniha pamětí mikrobiologa Jána Vilčeka určitě zaujme i čtenáře, kteří zrovna nebádají v laboratoři nad nějakým novým lékem. Předkládá životní příběh zajímavý, dobrodružný, plný zvratů.
beletrie
Ukázky

Láska a věda

312 Kč
Svět Edeny-  limitovaná edice
Moebius (vlastním jménem Jean Giraud) byl jednou z nejjasnějších hvězd francouzského komiksu, jestli ne tou nejjasnější vůbec. Mnoho děl vytvořil ve spolupráci s jinými významnými osobnostmi, méně jich je zcela autorskými díly.
beletrie

Svět Edeny- limitovaná edice

898 Kč
Komunismus (nejen) pro děti
(6x)
Co je kapitalismus? Jaké má neduhy? Můžeme ho nahradit něčím lepším? Na tyto otázky se rozhodla odpovědět německá autorka Bini Adamczak jazykem knih pro děti.
beletrie

Komunismus (nejen) pro děti

143 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>