Nejprodávanější tituly - červen 2018
povídky

Devla, Devla!
Soubor básní a povídek o Romech od dvanácti autorů. Čtenáře přivádí do prostředí naplněného humorem, poezií, vůlí k uplatnění, ke svobodě a krásnu.
povídky

Devla, Devla!

205 Kč
Snové písně 1.
V objemné průřezové sbírce Snové písně nabízí George R. R. Martin čtenářům souhrn svých kratších prací, jenž ve dvou svazcích odkrývá autorovu vzrušující cestu od mladého spisovatele až po cenami zahrnovaného mistra.
povídky

Snové písně 1.

358 Kč
Citlivá místa

Anna Gavalda se po osmnácti letech od své prvotiny Kdyby tak na mě někdo někde čekal, která ji vzápětí proslavila, vrací s druhou sbírkou povídek.

povídky

Citlivá místa

251 Kč
Mimo prostor a čas
(1x)
Od uliček středověkého města Averoigne hemžících se upíry až po zářivé kupole posledního obydleného světadílu Zothique nás Clarke Ashton Smith, tento čaroděj světové fantastiky, provádí po zapomenutých říších nekromancie a nočních můr, ztracených světů a dalších dimenzí.
povídky

Mimo prostor a čas

314 Kč
Noc na galaktické železnici
Kendži Mijazawa je autorem pohádkových povídek zasazených do snového světa plného nadpřirozených postav a nevšedních dobrodružství.
povídky
Ukázky

Noc na galaktické železnici

268 Kč
Osvícení v temnotě
(1x)
Antologie 12 povídek sestavená k 20. výročí založení projektu Lilja's Library, největší internetové stránky věnované zpravodajství o životě a díle Stephena Kinga.
povídky

Osvícení v temnotě

251 Kč
Pijácká čítanka - Alkohol a jeho konzumace slovem i obrazem
(1x)
Průřez texty z dějin českého písemnictví na téma alkohol a jeho konzumace. Ve třech hlavních kapitolách: pivo, víno, kořalka. A v několika vedlejších, například alkohol obecně, píseň lidová a píseň umělá, vtipy a aforismy.
povídky

Pijácká čítanka - Alkohol a jeho konzumace slovem i obrazem

359 Kč
Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku - 10%
Povídkový výbor Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku dotváří obraz Jiřího Hájíčka jako autora vesnických románů a doplňuje tak jeho dosavadní prozaické dílo.
povídky

Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku

199 Kč
179 Kč
Sever Jih Východ Západ. Dáma u vodotrysku - 58%
(2x)
Dva dnes téměř nedostupné a neznámé tituly, jimiž Schulz významně obohatil prozaickou tvorbu meziválečné avantgardy: soubor povídek a básní Sever Jih Západ Východ (1923) a lyrizovanou prózu Dáma u vodotrysku (1926).
povídky

Sever Jih Východ Západ. Dáma u vodotrysku

190 Kč
79 Kč
Zmizet (brož.) - 25%
(6x)
Brožované vydání souboru tří rozsáhlých povídek, ve kterých jsou hlavním tématem rodinné vztahy. Petra Soukupová za tuto knihu získala cenu Magnesia Litera 2010 pro nejlepší knihu.
povídky
Ukázky

Zmizet (brož.)

239 Kč
179 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 132 položek
<< < 1 2 3 4 .. 14 > >>