Nejprodávanější hudba - červen 2018

České tajfuny
Vodňanský a Skoumal za svou kariéru připravili na osm celovečerních pořadů, které však, krom tří oficiálních, výše zmíněných desek, nikdy nebyly vydány.

České tajfuny

539 Kč
Divné století
Divné století – tak se jmenuje jeden z nejslavnějších a současně nejzajímavějších projektů, ve kterém se spojilo hned několik osobností naší folkové scény.

Divné století

296 Kč
Kdyby prase mělo křídla
Nejlepší písničky pro děti v dokonale remasterovaném zvuku!

Kdyby prase mělo křídla

267 Kč
Marian Varga + Noneto
Marián Varga se v tomto projektu spojil s Moyzesovým kvartetem a Slovenským dechovým kvintetem. Varga navazuje na svoji předchádzející spolupráci s Moyzesovým kvartetem, z které také vzniklo album a hudebníci společne absolvovali i koncertní turné.

Marian Varga + Noneto

269 Kč
Meditace 1
Meditace uvolní vnitřní napětí nasbírané během života. Zaposlouchejte se do slov doprovázených hudbou, jež vás povedou do vlastního nitra, kde budete moci následně pracovat sami na sobě.

Meditace 1

213 Kč
Black Point Totality Sampler I.
Sampler prezentuje z drtivé většiny nahrávky skupin, které po sobě nezanechaly jediné album a přesto ve své době byly významnými.

Black Point Totality Sampler I.

169 Kč
Diamond Collection
Diamond Collection mapuje fascinující vzestup vynikající zpěvačky od samého začátku 90. let, kdy prvním sólovým albem vytvořeným s Ondřejem Soukupem a Gabrielou Osvaldovou zastínila veškerou konkurenci na české hudební scéně.

Diamond Collection

386 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 47 položek
<< < 1 .. 3 4 5