Nejprodávanější audioknihy na CD - červen 2018

Svět bez stížností
(1x)
Audio verze bestselleru Willa Bowena. To, že stěžováním si škodíme především sami, tuší asi většina z nás. Stěžování je ale tak silný a rozšířený návyk, že k tomu, abychom se ho zbavili, potřebujeme informace, podporu a ten správný impulz.

Svět bez stížností

169 Kč
Kdo zabil Snížka?
(1x)
Po knížce Bertík a čmuchadlo přichází úspěšná autorka knih pro dospělé s dalším neobyčejným příběhem pro děti, tentokrát s detektivní zápletkou. Knihu ilustrovala Tereza Ščerbová, držitelka ocenění Zlatá stuha za roky 2015 a 2016.

Kdo zabil Snížka?

224 Kč
My z ostrova Saltkrakan
(2x)
Nešikovný pan spisovatel Melker se syny Pellem, Niklasem, Johanem a dcerou Malin se rozhodnou opustit parný Stockholm.

My z ostrova Saltkrakan

242 Kč
Noc
(3x)
Během vyšetřování vraždy na ropné plošině narazí norská inspektorka Kirsten Nigaardová na sérii fotografií.

Noc

314 Kč
Vražda v lázních
Čtvrtý díl kriminální řady oblíbeného spisovatele, v níž písař královské komory Jiří Adam z Dobronína řeší neobvyklé zločiny Čech a Moravy za vlády Ferdinanda I Habsburského.
Ukázky

Vražda v lázních

269 Kč
Hana
(23x)
Devítiletá Mira zlobila a za trest nedostala na rodinné oslavě zákusek. Řízením osudu je právě tohle zlomový moment, který spoutá její budoucnost s životem podivínské, nemluvné tety Hany a odhalí pohnutou rodinnou historii.

Hana

305 Kč
Maigret v Picratt baru

Maigret pátrá v ulicích a barech na Montmartru. Bar Picratt nepatří v Paříži zrovna k těm luxusním. Přesto sem hosty láká, co jinde nenabízejí – vzrušující erotické číslo tanečnice Arletty.

Maigret v Picratt baru

269 Kč
Sámo

Velký vládce Čechů a tajný vyslanec krále Chlothara Nebýt nedlouhé zmínky v prastaré kronice tak řečeného Fredegara, možná bychom ani nevěděli, že francký kupec a později první známý český král vůbec existoval.

Sámo

296 Kč
Zločin na Bezdězu
(1x)
Jubilejní dvacátý příběh královského prokurátora a správce hradu Bezděz Oldřicha z Chlumu se odehrává přímo na Bezdězu a v hlubokých lesích, které ho obklopují. Tajemný zločin pomáhají řešit jako obvykle panoš Ota a velitel Diviš...

Zločin na Bezdězu

314 Kč
Tajný život stromů
(1x)

Německý bestseller Tajný život stromů se již druhým rokem drží na žebříčku nejprodávanějších knih a získává si nadšené čtenáře ve stále více zemích. Audioverze knihy.

Tajný život stromů

332 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 147 položek
1 2 3 .. 15 > >>