Nejprodávanější audioknihy na CD - červen 2018
děti a mládež

Kdo zabil Snížka? - 11%
(1x)
Po knížce Bertík a čmuchadlo přichází úspěšná autorka knih pro dospělé s dalším neobyčejným příběhem pro děti, tentokrát s detektivní zápletkou. Knihu ilustrovala Tereza Ščerbová, držitelka ocenění Zlatá stuha za roky 2015 a 2016.
děti a mládež

Kdo zabil Snížka?

224 Kč
199 Kč
Alea dívka moře: Volání z hlubin - 11%
(2x)
Nikdy se nepřibližuj k vodě! To byla poslední slova její matky, předtím než zmizela. Aleu však voda a tajemství kolem ní natolik přitahují, že vyrazí s kamarády na plavbu po moři.
děti a mládež

Alea dívka moře: Volání z hlubin

224 Kč
199 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti - 11%
(13x)
Tajemný ostrov. Opuštěný sirotčinec. Stará sbírka bizarních fotografií. Existuje opravdu podivný sirotčinec pro děti se zvláštními schopnostmi, o němž Jacob jako malý slýchával?
děti a mládež

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

269 Kč
239 Kč
Doktor Proktor a prdicí prášek - 11%
(2x)
Knihy Joa Nesboho nejsou jen pro dospělé, ale i pro děti! První dobrodružství s doktorem Proktorem právě začíná – originální příběh plný humoru, fantazie, slovních hříček a ztřeštěných situací tentokrát ve zvukové podobě .
děti a mládež

Doktor Proktor a prdicí prášek

241 Kč
214 Kč
Malý princ - 11%
(4x)
Nesmrtelný příběh havarovaného letce a malého prince, plný fantazie a neopakovatelné, jímavé atmosféry, znovu ožívá, tentokrát v luxusním vydání a v novém překladu Jiřího Pelána.
děti a mládež

Malý princ

269 Kč
239 Kč
Knihy džunglí - 11%
Dobrodružství ztraceného chlapce, jehož pronásleduje krutý chromý tygr Šer Chán, ale zachrání ho vlci. Získává jméno Mauglí a aby mohl být přijat do vlčí smečky, musí se za něj zaručit ještě další dvě zvířata...
děti a mládež

Knihy džunglí

296 Kč
263 Kč