Nejprodávanější tituly - červenec 2018
hobby

Století trampingu / A Century of Tramping - 11%
Výpravná publikace Národního muzea vychází ke stoletému výročí fenoménu české kultury - trampského hnutí.
hobby

Století trampingu / A Century of Tramping

250 Kč
222 Kč
Zábavné matematické hádanky - 11%
Sbírka představuje úlohy spadající do různých oborů matematiky – hrátky s celými s čísly, geometrii v rovině i v prostoru.
hobby

Zábavné matematické hádanky

223 Kč
198 Kč
Komiksový náčrtník - 11%
Staňte se úspěšnými tvůrci komiksu pod vedením zkušeného komiksového výtvarníka Petra Kopla. Odhalí vám všechna tajemství tohoto specifického výtvarného odvětví.
hobby

Komiksový náčrtník

314 Kč
279 Kč
Kreativní zápisník - 11%
(10x)
Jestliže připustíte myšlenku, že kreativita je něco jako myšlenkový sval, který se dá cvičit, pak jste právě objevili skvělého trenéra! Tento zápisník je velice zábavný společník, jenž umí hravou formou rozvíjet kreativitu, uchovávat nejlepší nápady.
hobby
Ukázky

Kreativní zápisník

293 Kč
260 Kč
Pracujeme se dřevem - 11%
Kniha je členěna do kapitol podle postupů práce: začíná nákupem, sušením a skladováním dřeva, následují technologické postupy (broušení, štípání, tesání, řezání, soustružení, spojování a ochrana povrchu) a popis vybavení díly a vhodných nástrojů.
hobby

Pracujeme se dřevem

134 Kč
119 Kč
Mandaly lásky 2 - 11%
Pomocí mandal z této knihy prohloubíte svůj cit lásky.
hobby

Mandaly lásky 2

135 Kč
120 Kč
Svého psa nestřílejte - 11%
(5x)
Tato úžasná, jasně srozumitelná a nesmírně užitečná kniha je určena každému, kdo by rád porozuměl nebo změnil chování nějakého živého organismu - ať už jde o štěkajícího psa, hlučného souseda, nepřátelskou kočku nebo vaše vlastní zlozvyky.
hobby

Svého psa nestřílejte

297 Kč
264 Kč
Hansonova metoda půlmaratonu - 11%

Většina hobíků prý běhá podle toho, jak by chtěli, a ne podle toho, jak by měli. Jinými slovy: když se budeme řídit sami sebou, jsme na nejlepší cestě se příštím půlmaratonem protrpět a další pro jistotu nezkoušet.

hobby

Hansonova metoda půlmaratonu

269 Kč
239 Kč
Keramika pro život s přírodou - 11%

Autorka složila knihu jako barevnou koláž. Zabývá se v ní nejen technikami keramické tvorby, ale předkládá také způsoby hledání inspirace v přírodě. Kniha je určena pro všechny, bez rozdílu věku nebo schopností, jimž je vrozená touha objevovat...

hobby

Keramika pro život s přírodou

251 Kč
223 Kč
Můj zápas s Capablancou
Překlad knihy Emanuela Laskera o jeho zápase o mistra světa v šachu s Jose Raul Capablancou z roku 1921. Kniha je doplněna Capablancovým pojednáním o zápasu Lasker - Schlechter z roku 1910.
hobby

Můj zápas s Capablancou

134 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 49 položek
1 2 3 .. 5 > >>