Nejprodávanější tituly - červenec 2018
partnerství

Sedm principů spokojeného manželství - 11%
(1x)
Sedm principů spokojeného manželství je vyvrcholením celoživotního díla významného amerického psychologa Johna Gottmana. Výzkum se opírá o jeho terapeutickou praxi a desítky let probíhající pozorování stovek párů.
partnerství

Sedm principů spokojeného manželství

341 Kč
303 Kč
Vědomé milování - 6%
Kniha Pomalý sex představuje první knihu Diany Richardson, která se dostává do rukou českému čtenáři, o zcela novém pohledu na sexualitu, totiž knihu o vědomém milování.
partnerství

Vědomé milování

254 Kč
239 Kč
Budoárová bible - 11%
Kniha Budoárová bible nabízí bez jakýchkoli předsudků aktualizovaný pohled na lidskou sexualitu – již neexistují žádná zbytečná tabu, o všem je možno mluvit otevřeně, pozitivně a bez zábran.
partnerství

Budoárová bible

399 Kč
354 Kč
Tantrický orgasmus pro ženy - 6%
(3x)
Revoluční přístup k ženské sexualitě – uvolnění jako klíč k dosažení hlubokých orgasmických stavů!
partnerství

Tantrický orgasmus pro ženy

297 Kč
279 Kč
Muži jsou z Marsu Ženy z Venuše - 11%
(1x)
Praktický návod, jak zlepšit vzájemné porozumění a dosáhnout v partnerských vztazích toho, co od nich očekáváme. Nová předmluva autora po 30 letech, psaná jen pro české modernizované vydání.
partnerství

Muži jsou z Marsu Ženy z Venuše

314 Kč
279 Kč
Známe se celé věky čili osudové vztahy - 11%
Revoluční příručka všech partnerských vztahů, včetně těch osudových. Čtenář v knížce najde naprosto přelomové skutečnosti a informace týkající se vztahů, fakta, která dosud nejsou známa řadové psychologii, ani sociologickým vědám.
partnerství

Známe se celé věky čili osudové vztahy

539 Kč
479 Kč
V poutech rozkoše - 6%
(1x)
Tato kniha vám poskytne návod na vzrušující a hravé praktiky, s jejichž pomocí do svého ložnicového repertoáru začleníte prvky hry na nadvládu, poutání a intenzivní prožitek.
partnerství

V poutech rozkoše

297 Kč
279 Kč
Tantra - 11%
Objevujeme spirituální dimenzi erotikyTantra přivádí do souladu tělo, mysl i duši a může nám dokonce dopomoci k osvícení. S pomocí tohoto starobylého indického učení můžeme navíc zvýšit svou sexuální energii a naučit se vysokému umění lásky.
partnerství

Tantra

322 Kč
286 Kč
Když jde o muže - 20%
(4x)
Hledáte spřízněnou duši, nebo se jen pokoušíte přimět manžela, aby vynášel odpadky? Stále znovu narážíte na zvláštní chování mužů, kterému nerozumíte, a ptáte se: „Proč to dělají?“
partnerství
Ukázky

Když jde o muže

188 Kč
150 Kč
Ženy, které jedí ve svitu Luny - 11%
(1x)
Díky citlivému přístupu autorky, jejímu moudrému vhledu a jasnému a srozumitelnému výkladu odhalíme kořeny poruch příjmu potravy, porozumíme jejich fungování a zjistíme, že dokonce mají svůj účel.
partnerství

Ženy, které jedí ve svitu Luny

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 43 položek
1 2 3 .. 5 > >>