Nejprodávanější tituly - červenec 2018
duchovní teorie a směry

Enneagram - 6%
(2x)
Enneagram, více než dva tisíce let starý dynamický systém, popisuje devět typů osobnosti, devět charakterů. Po celá staletí byl používán duchovními mistry.
duchovní teorie a směry

Enneagram

246 Kč
231 Kč
Knížka o životě po smrti - 11%
(1x)
Knížka o životě po smrti je nejčtenějším dílem německého naturfilosofa, psychologa, lékaře a fyzika Gustava Theodora Fechnera. Jeho myšlenky o trojím životě člověka, o vzájemném prolínání duchů živoucích i zemřelých a další úvahy.
duchovní teorie a směry

Knížka o životě po smrti

171 Kč
152 Kč
Koncept kontinua - 6%
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.
duchovní teorie a směry

Koncept kontinua

168 Kč
158 Kč
Spiritualita bez náboženství - 11%
(2x)
Publikace je určena všem, kteří sice nevyznávají žádné náboženství, ale současně jim připadá, že v prožitcích postav, jako je Ježíš, Buddha, Lao-c’, Rúmí a další mudrci minulosti, lze najít důležité pravdy.
duchovní teorie a směry

Spiritualita bez náboženství

237 Kč
210 Kč
Mnich, který prodal své Ferrari - 11%
(5x)
Příběh Juliána Mantla čtenáře krok za krokem provází na cestě k sebepoznání a ke smysluplnému a vyrovnanému životu.Kniha patří mezi nejznámější klasická díla s duchovní a psychologickou tematikou.
duchovní teorie a směry

Mnich, který prodal své Ferrari

259 Kč
230 Kč
AllatRa - 11%
(1x)
Stará proroctví na různých kontinentech, v různých dobách a v různých náboženských systémech vypovídala o tom, že v dnešní době, v době globální změny epoch, se objeví kniha, která změní svět. Bude silná v každém svém slovu a znaku.
duchovní teorie a směry

AllatRa

531 Kč
472 Kč
Vnitřní inženýrství - Jogínův průvodce k radosti - 20%
Indický jogín a mystik s velice moderním a mladistvým náhledem na svět a velkým smyslem pro humor popisuje svou vlastní cestu k osvícení a vysvětluje, jak můžeme odemknout obrovský potenciál svých skrytých možností.
duchovní teorie a směry

Vnitřní inženýrství - Jogínův průvodce k radosti

399 Kč
319 Kč
Otevřené srdce otevírá mysl - 11%
Jak už název napovídá, kniha Ireny Akashy Lerman pojednává o důležitosti otevřeného srdce a mysli. Autorka ji věnuje všem, kdo si přejí změnit svůj život, protože možnosti jak zlepšit své zdraví a najít štěstí opravdu existují.
duchovní teorie a směry

Otevřené srdce otevírá mysl

143 Kč
127 Kč
Spontánní evoluce - 11%
(2x)
Autoři knihy prozkoumávají víru i vědu celými staletími a skrze biologii buněk, fraktální geometrii, lidskou historii, politické vědy, společenské mýty a mnoho dalšího poukazují na skutky, které nás dovedly až tam, kde se nacházíme právě dnes.
duchovní teorie a směry

Spontánní evoluce

359 Kč
319 Kč
Kdo se bojí smrti? - 11%
(3x)
Setkání se smrtí. Mnoho otázek a snaha o odpovědi. Kdo jsi? Jak vypadá druhý svět?
duchovní teorie a směry

Kdo se bojí smrti?

293 Kč
260 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 56 položek
1 2 3 .. 6 > >>