Nejprodávanější knihy - červenec 2018
detektivky

Jičínské pole mrtvých - Letopisy královské komory 12. díl - 11%
(1x)
Za městem Jičínem na cestě k Zebínu je ohrazená louka, na níž se od pradávna pohřbívaly oběti morových epidemií, ale také popravení zločinci, sebevrazi a kacíři. Jednoho dne se na této louce objeví mrtvé tělo velíšského lesmistra.
detektivky

Jičínské pole mrtvých - Letopisy královské komory 12. díl

287 Kč
255 Kč
Žena s mateřským znaménkem - 6%
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Dva muži jsou mrtví. Zemřeli stejným, brutálním způsobem. Není pochyb o tom, že v obou případech jde o stejného pachatele.
detektivky

Žena s mateřským znaménkem

229 Kč
215 Kč
Horká půda - 27%
(2x)
Hluboko ve švédských lesích v první den podzimních honů je zastřelen starší muž. Nejednalo se však o náhodný výstřel. Hedda Hellbergová měla odjet na tři týdny do Itálie, aby se tam vzpamatovala ze smrti svého otce. Do hotelu ale nedorazí...
detektivky

Horká půda

271 Kč
198 Kč
Lumpové a beránci - 6%
(18x)
Je tu něco znepokojivého v dnešní společnosti. Krize stíhá krizi, svět velkých peněz se otřásá. A dva svérázní manželé s úžasem zjišťují, že pod povrchem je všechno jinak, než se na první pohled zdá…
detektivky
Ukázky

Lumpové a beránci

293 Kč
276 Kč
Do posledního dechu - 11%
(3x)
Šaty nasáklé krví, víčka násilně zavřená. Tak vypadá mrtvá dívka v kontejneru. Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová je na místě nálezu jako první. Problém ovšem je, že to není její případ....
detektivky

Do posledního dechu

404 Kč
359 Kč
Holčička, která milovala hřbitovy a jiné povídky - 11%
Šest dosud nevydaných povídek z pera jedné z nejpopulárnějších autorek detektivních příběhů.
detektivky

Holčička, která milovala hřbitovy a jiné povídky

224 Kč
199 Kč
Počátek - 6%
(8x)
Ať jsi kdokoli. Ať věříš čemukoli. Všechno se brzy změní. Fantasticky vynalézavý román od nejpopulárnějšího autora thrillerů na světě.
detektivky
Ukázky

Počátek

398 Kč
374 Kč
Pokrevní pouta - 11%
(2x)
Jak chytit vraha, který nezanechává stopy? Žena zabitá jediným přesným bodnutím do srdce – na první pohled to vypadá jako loupežné přepadení, které se zvrtlo. Kdo by plánovaně vraždil starostlivou a bezúhonnou sociální pracovnici?
detektivky

Pokrevní pouta

413 Kč
367 Kč
Podfuk jako víno - 37%
Vše začíná v kopcích nad Los Angeles, v extravagantní rezidenci s velkolepým vinným sklepem právníka holywoodských hvězd Dannyho Rotha, který se chce pochlubit svou ohromující sbírkou vín vynikajících ročníků, a tak pozve novináře, aby o ní napsali.
detektivky

Podfuk jako víno

158 Kč
99 Kč
Neptunův trojzubec - 11%
(3x)
Adamsbergův tým odjíždí na stáž do Kanady, kde se má od kolegů z Kanadské jízdní policie učit zpracovávat genetická data, věc na začátku tisíciletí ještě zcela novou.
detektivky

Neptunův trojzubec

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 94 položek
1 2 3 .. 10 > >>