Nejprodávanější e-knihy - červenec 2018
povídky

Láska v temné ulici
Paříž, New York, Švýcarsko, zapadlý kout amerického venkova – to všechno jsou místa, která Irwin Shaw, jeden z nejlepších amerických prozaiků 20. století, mistrovsky zachytil ve své povídkové sbírce Láska v temné ulici.
povídky
Ukázky

Láska v temné ulici

238 Kč
Horké výstřiky - 20%
Padesát erotických povídek, v kterých si zkrátka každý přijde na své. Je to kniha, ve které pro romantiku nezbývá moc místa. Kniha plná příběhů. Nejen o vzrušujících zážitcích, ale i tajných snech a představách.
povídky
Ukázky

Horké výstřiky

89 Kč
71 Kč
69 - 20%
(1x)
Lechtivá knížka od Sexy Luccy. Obsahuje 69 erotických povídek, v nichž se zhmotní vaše tajné sny a sexuální fantazie, o nichž jste se báli komukoliv přiznat.
povídky
Ukázky

69

99 Kč
79 Kč
Hádej, můžeš jednou
(4x)
Soubor povídek Hádej, můžeš jednou je debutem mladé české autorky, která svou pozornost soustřeďuje na zdánlivě obyčejné lidské osudy.
povídky
Ukázky

Hádej, můžeš jednou

158 Kč
Vánoční dárek - 21%
(1x)
Vánoční příběhy se šťastným koncem, které vezmou za srdce. Štěstí, které hledáme, máme mnohdy na dosah ruky a nevidíme jej. Proto mějme oči otevřené a radujme se z maličkostí, jen tak mohou naše životy plynout šťastně a spokojeně.
povídky
Ukázky

Vánoční dárek

39 Kč
31 Kč
Příšerné příběhy strýce Montaguea - 20%
(7x)
Strýc Montague žije osaměle, jen se svým tajuplným sluhou. Třebaže cesta k jeho ponurému starému domu vede hlubokým strašidelným lesem, malý Edgar svého příbuzného rád navštěvuje. Strýc má totiž nepřebernou zásobu hrůzostrašných historek.
povídky
Ukázky

Příšerné příběhy strýce Montaguea

169 Kč
135 Kč
Povídky ze seznamovacích víkendů a dovolených 3 - 20%
(1x)
Povídky složené jak z toho, co autor sám zažil, i z toho, co odposlechl od mnoha sdílných klientů a klientek za patnáct let své činnosti.
povídky
Ukázky

Povídky ze seznamovacích víkendů a dovolených 3

119 Kč
95 Kč
Divoké karty - 20%
(1x)
Svazek třetí. V ulicích New Yorku propukají oslavy Dne divokých karet – výroční akce připadající na 15. září, při níž se vzpomíná na mrtvé a vzdává čest živým.
povídky
Ukázky

Divoké karty

248 Kč
198 Kč
Zjevení Cthulhu - 20%
(2x)
Výběr z díla jednoho z nejvýznamnějších hororových spisovatelů 20. století. Šestice povídek, mezi nimiž jsou i slavné a klasické texty „Volání Cthulhu“, „Hrůza v Dunwichi“ a „V horách šílenství“.
povídky
Ukázky

Zjevení Cthulhu

165 Kč
132 Kč
Láska na cizím hrobě - 20%
(1x)
To nejstručnější, co se dá říct o této knize je, že navazuje přesně tam, kde Němec před dvaceti lety skončil. Jde znovu o povídky, tentokrát je jich ovšem jenom pět a jsou dlouhé (románky).
povídky
Ukázky

Láska na cizím hrobě

180 Kč
144 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 40 položek
1 2 3 4 > >>