Nejprodávanější tituly - červenec 2018
romantika

Jsi jako slunce - 11%
Tento příběh není o mém tátovi a zároveň i trochu je. Ale především je to příběh všech dcer, které tragicky přišly o své otce a nedokázaly se s tím vyrovnat, smířit, přijmout smrt milovaného člověka. Je smutný, protože jsem ho – po delší pauze – psala jako první po tom, co od nás táta navždy odešel.
romantika

Jsi jako slunce

296 Kč
263 Kč
Manželky s.r.o. - 11%
Seznamte se s humornými i vážnými příběhy inspirovanými životem.
romantika

Manželky s.r.o.

224 Kč
199 Kč
Projekt Athena - 11%
Kateřinu Čapkovou drží vážná duševní porucha už několik let zavřenou v sídle vlastní firmy. Zrazená svým osobním géniem kdysi zapříčila hroznou tragédii, která otřásla celým jejím životem.
romantika

Projekt Athena

306 Kč
272 Kč
Víla - 20%
(1x)
Některé ženy vypadají na první pohled jako bestie, jiné jako víly. Olivie je víla. Jemná, krásná a na první pohled bezelstná. Zamilovat se do víly je snadné, ale někdy nebezpečné. Její představy o partnerském vztahu se mohou vymykat normálu.
romantika
Ukázky

Víla

89 Kč
71 Kč
Borůvky - 11%
Fejetony a povídky Barbary Nesvadbové poutavě, často sarkasticky, někdy s nadhledem, ale vždy s krystalickou upřímností vypráví o ženském světě.
romantika

Borůvky

224 Kč
199 Kč
Sen - 20%
Stojím a rozhlížím se kolem dokola. Všude je jen tma. Doufám, že zahlédnu nepatrné světélko, abych věděla, kudy se mám vydat pro pomoc. Vyčerpáním sotva popadám dech. Nohy mě bolí, chodidla už skoro necítím. Boty jsem někde ztratila.
romantika
Ukázky

Sen

99 Kč
79 Kč
Vejce a já - 6%
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
romantika

Vejce a já

296 Kč
278 Kč
Druhý břeh - 11%
Sestry Hermína a Stefanie, které po revoluci uprchly z Francie, nacházejí po dlouhé a dobrodružné cestě Evropou nový domov v Čechách. Život na malém panství však komplikuje nenávist příbuzných.
romantika

Druhý břeh

305 Kč
271 Kč
Cizí ložnice - 11%
Radka pracuje v realitce a jednoho dne se po návštěvě luxusní vily probouzí v nemocnici. Poutavý příběh od nejprodávanější slovenské autorky.
romantika

Cizí ložnice

269 Kč
239 Kč
Hotýlek v údolí Loiry - 11%
Voňavá káva, vynikající víno, croissanty k snídani, slunce a poklidný venkov – není nic, co by dokázalo pokazit vytouženou dovolenou. Nebo snad ano?
romantika

Hotýlek v údolí Loiry

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 57 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>