Nejprodávanější tituly - červenec 2018
romantika

Můj I. Q. - 11%

„I. Q. ze mě vytahuje kořeny. Jeden po druhém, rychle, v rytmu rapu. Tak rychle, až to lupe. Lup. Lup. Lup. I. Q. je vytáhne, oklepe od hlíny – a já jsem celá děravá, plná děr jako po vytržených zubech.

romantika

Můj I. Q.

224 Kč
199 Kč
Podvedená - 20%
Důvěra a rodina pro třiceti čtyř letou Emu znamenají víc než cokoliv jiného. Žije s manželem Petrem a s devítiletým synem Samem klidným životem, i když se stále nemohou vyrovnat s bolestnou ztrátou – smrtí mladší dcerky Nikolky.
romantika
Ukázky

Podvedená

89 Kč
71 Kč
Vzdálená řeka - 11%
Schallerovi a Newmanovi jsou odvěkými nepřáteli. Když se na pozemku Schallerových najde lidská kostra, je zřejmé, že se jedná o oběť odporného zločinu. Nenávist mezi rodinami vzplane mohutným plamenem.
romantika

Vzdálená řeka

332 Kč
295 Kč
Závity ulit - 20%
Život píše svoje vlastní osudy a zaznamenává je do minulosti každého z nás, tak jako závity ulit, nedají se smazat nebo změnit, ačkoli bychom dali cokoli za to, kdybychom se jich mohli jednou pro vždy zbavit. A nakonec je musíme přijmout a začít psát nové, mnohdy povedenější, příběhy.
romantika
Ukázky

Závity ulit

170 Kč
136 Kč
Božský - 11%
Svérázná Britka a suchar z Bostonu: tak rozdílné povahy jako Pippa a Jensen aby pohledal. Ona je pro každou srandu, on se hroutí pod tíhou odpovědnosti.
romantika

Božský

358 Kč
318 Kč
Cesta Osudu - 20%
(4x)
Sára jede se svým nejlepším přítelem Dominikem na svůj rozlučkový večírek se svobodou, neboť se další den má provdat za svého přítele a partnera Samuela.
romantika
Ukázky

Cesta Osudu

149 Kč
119 Kč
Dvě císařovny - 11%
Dvě krásné urozené Francouzky Rose a Aimee míří do Paříže za štěstím. Do Rose se zamiluje generál Napoleon Bonaparte a za chvíli je z ní francouzská císařovna. A Aimee? Při cestě na Martinik ji unesou piráti a prodají do harému.
romantika

Dvě císařovny

269 Kč
239 Kč
Jediné pravé lásky - 11%
(1x)
Emma Blairová si vezme svou lásku ze střední školy Jesseho. Daleko od rodičů i jejich představ o budoucnosti svých dětí si spolu vybudují vysněný život. Život plný cestování a adrenalinu ale skončí nehodou vrtulníku nad Tichým oceánem.
romantika

Jediné pravé lásky

296 Kč
263 Kč
Láska přichází po špičkách - 11%
Těhotná novomanželka Marty přijíždí se svým manželem na Divoký západ. Chtějí se tam usadit a chovat dobytek. Její muž však při nehodě s koněm umírá a Marty v bezvýchodné situaci dostává od místního farmáře Clarka nabídku k formálnímu sňatku.
romantika

Láska přichází po špičkách

179 Kč
159 Kč
Letní zahrada - 11%
Závěrečný díl legendární romantické ságy, sledující osudy Taťány a Alexandra.
romantika

Letní zahrada

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 58 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>