Nejprodávanější tituly - srpen 2018
ostatní

Mapa lásky - 11%
Slavný pěvec na dalším z nádherných hudebních výletů!
ostatní

Mapa lásky

354 Kč
314 Kč
Post Traumatic - 11%
Michael Kenji Shinoda je americký hudebník, hudební producent a umělec. Nejvíce je známý jako raper, producent, klávesista, kytarista a také jako vokálista americké hudební skupiny Linkin Park.
ostatní

Post Traumatic

386 Kč
343 Kč
Všechno je proměnlivé - 11%
Objevené záznamy necenzurovaných písní ze 70. a počátku 80. let.
ostatní

Všechno je proměnlivé

296 Kč
263 Kč
The Serenity Of Suffering - 11%
Metalisté z kalifornského Bakersfieldu patří k nejváženějším a zároveň nejpopulárnějším kapelám tvrdého rocku. Často jsou označováni za průkopníky nu-metalu, tedy stylu, jenž kombinuje metal s prvky jiných hudebních stylů, např. hip hopem, elektronikou, grunge, ale i folkem.
ostatní

The Serenity Of Suffering

386 Kč
343 Kč
Muna - 11%
Album Muna (islandsky rozvzpomínat) přináší jedenáct autorských písní v bohatším aranžmá a širším nástrojovém obsazení než u debutového alba Anar. Dokládá nejen autorský potenciál Markéty Irglové, ale také její schopnost tvůrčího vývoje.
ostatní

Muna

359 Kč
319 Kč
Pohádek ze Zapotřebí znovuudělání fortelné - 11%
Miroslav Wanek se rozhodl poměrně výrazně přepracovat, a to nejen v aranžích, kde saxofon nahradila trubka a pozoun, ale také ve strukturách, na několika místech v melodiích a tempu, písně z alba Pohádky ze Zapotřebí, které původně vyšlo v roce 1994.
ostatní

Pohádek ze Zapotřebí znovuudělání fortelné

269 Kč
239 Kč
Počúvajte, co vám povím - 11%
(1x)
Skvělé folklórní album písní z Horňácka a přilehlých regionů, zpracované hudebním seskupením Musica Folklorica a jejím hostem, Horňáckou cimbálovou muzikou Martina Hrbáče.
ostatní

Počúvajte, co vám povím

269 Kč
239 Kč
Ruská deska / Manželé I - 6%
První dvě desky skupiny Lesika Hajdovského.
ostatní

Ruská deska / Manželé I

212 Kč
199 Kč
Smrt žije - 11%
Sympaticky odvážný způsob, jakým se kapela snaží navzdory svému datu založení provokovat a šťourat do hudebního vkusu i světonázoru posluchačů. Deska je, co se týče témat i nálad, asi nejlépe poskládané album Prago Union a Kato by měl dostat cenu za rým.
ostatní

Smrt žije

242 Kč
215 Kč