Nejprodávanější e-knihy - srpen 2018
filosofie a náboženství

Ekonomie dobra a zla - 20%
(18x)
Oxfordské rozšířené vydání s předmluvou Václava Havla. Debut Tomáše Sedláčka přeložený již do 14 jazyků. Ekonomická kniha roku - 1. místo na Mezinárodním knižním veletrhu ve Frankfurtu (Wirtschaftsbuchpreis).
filosofie a náboženství
Ukázky

Ekonomie dobra a zla

198 Kč
158 Kč
Spiritualita bez náboženství - 20%
(1x)
Publikace je určena všem, kteří sice nevyznávají žádné náboženství, ale současně jim připadá, že v prožitcích postav, jako je Ježíš, Buddha, Lao-c’, Rúmí a další mudrci minulosti, lze najít důležité pravdy.
filosofie a náboženství
Ukázky

Spiritualita bez náboženství

132 Kč
106 Kč
Pád do milosti - 20%
(1x)
Milost - rozporuplné slovo, alespoň v češtině. A přece jde o stav bytí, kterého je nám tolik zapotřebí. Adyshanti, mladý u nás ještě neznámý auto, se zabývá příčinami utrpení, které si ale často způsobujeme sami.
filosofie a náboženství
Ukázky

Pád do milosti

152 Kč
122 Kč
Větrné toulání v hedvábných časech - 20%
(2x)
Všude to bude nádherné, takové, jaké si to uděláš. Máš strach z neznáma, ale i křišťálovou jistotu, že domov máš všude. Zabloudit nemůžeš, všechno nosíš s sebou, kam dojdeš, tam je tvůj cíl…
filosofie a náboženství
Ukázky

Větrné toulání v hedvábných časech

110 Kč
88 Kč
Spravedlnost: Co je správné dělat - 20%
(1x)
V knižním zpracování populárního televizního pořadu profesora Michaela Sandela (Harvard) se čtenáři představují svižně a vtipně psané kapitoly, bohatě doplněné aktuálními příklady problematiky spravedlnosti.
filosofie a náboženství
Ukázky

Spravedlnost: Co je správné dělat

250 Kč
200 Kč
Apoštolové a jejich doba - 20%
V době, kdy se křesťanství hlásilo o své místo na slunci, bylo podobných sekt v těchto místech na desítky. O prorocích nemluvě. Proč se zrovna křesťanství stalo světovým náboženstvím?
filosofie a náboženství
Ukázky

Apoštolové a jejich doba

89 Kč
71 Kč
Modlitba argentinských nocí - 20%
(4x)
Nebudu nikdy dobrým teologem, pokud budu jen studovat názory jiných, psát vybroušené rešerše a nikdy nepocítím žízeň živé bytosti po Bohu. Pokud budu svět zkoumat jen z vnějšku, jako nezávislý a nezaujatý novinář, nikdy jej nepostihnu.
filosofie a náboženství
Ukázky

Modlitba argentinských nocí

127 Kč
102 Kč
Soumrak homo economicus - 20%
(7x)

Soumrak homo economicus navazuje na úspěšnou Sedláčkovu prvotinu Ekonomie dobra a zla. I v tomto textu nalezneme snahu vrátit ekonomii lidský rozměr a lidem víru v ekonomii.

filosofie a náboženství
Ukázky

Soumrak homo economicus

79 Kč
63 Kč
Etika - 20%
Hlavní dílo holandského filosofa židovského původu.
filosofie a náboženství
Ukázky

Etika

162 Kč
130 Kč
Konkláve - 20%
Volbu papeže, Kristova zástupce a následovníka apoštola Petra na jeho stolci, provázely v dějinách mnohé problémy. Jak zajistit, aby se na tento akt volitelé v klidu soustředili, jednali podle nejlepšího svědomí a pokud možno bez průtahů?
filosofie a náboženství
Ukázky

Konkláve

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 67 položek
1 2 3 .. 7 > >>