Nejprodávanější e-knihy - srpen 2018
cizojazyčná

Macbeth - 20%
(3x)
Zločin a zrada sa vykúpia krvou.
cizojazyčná
Ukázky

Macbeth

269 Kč
215 Kč
Saturnin - 20%
(3x)
Saturnin vyšel poprvé v roce 1942. Doposud se dočkal vice než dvaceti vydání v českém jazyce a jeho autor patří mezi národní klasiky české humoristické literatury. V italském jazyce vychází ve třetím, upraveném vydání.
cizojazyčná
Ukázky

Saturnin

200 Kč
160 Kč
Boy With a Scar - 20%
(2x)
As a teenager, Matous's world was turned up side down when doctors diagnosed him with the very rare Wilson's disease. What followed was a merry-go-round of examinations and worries on the road to recovery. In the end, Matous concluded that, ...
cizojazyčná
Ukázky

Boy With a Scar

49 Kč
39 Kč
Krédo - 20%
Útla kniha je Fedorova posledná. Ako sa vyjadril v jej úvode, písanie už pociťuje ako drinu. Základom Kréda sú aforizmy, ktoré písal od leta do konca roku 2017.
cizojazyčná
Ukázky

Krédo

189 Kč
151 Kč
Summer of Caprice - 20%
Vančurovo Rozmarné léto v překladu do angličtiny od Marka Cornera.
Kniha neobsahuje ilustrace. Verze bez ilustrací
cizojazyčná
Ukázky

Summer of Caprice

200 Kč
160 Kč
Dievča v l'ade - 20%
Potom, čo je v parku v južnom Londýne pod vrstvou ľadu nájdené telo mladej ženy, na miesto prichádza detektív šéfinšpektor Erika Fosterová. Obeť, krásna dievčina z mocnej a bohatej rodiny, mala podľa všetkého dokonalý život.
cizojazyčná
Ukázky

Dievča v l'ade

408 Kč
326 Kč
Madame - 20%
Dramaticky spracovaný život markízy de Pompadour od prvého stretnutia s Ľudovítom XV., cez jej stúpanie po spoločenskom rebríčku vo Versailles, až po samotný vrchol svojej slávy.
cizojazyčná
Ukázky

Madame

69 Kč
55 Kč
Pod krídlami zmeny - 20%
Stačil jediný okamih, aby sa Erike, mladej študentke histórie, zrútil celý svet. Z neskutočným žiaľom v srdci si musí odrazu zvykať na skutočnosť, že sa jej otec, ktorý zahynul pri automobilovej nehode, už nikdy nevráti do ich nového domu.
cizojazyčná
Ukázky

Pod krídlami zmeny

89 Kč
71 Kč
B. Proudew - 20%
(3x)
Helena Součková, an eight-year-old schoolgirl in a small provincial town, deals not only with the uniquely dismal side of life in communist Czechoslovakia.
cizojazyčná
Ukázky

B. Proudew

190 Kč
152 Kč
Jonathan Livingston Racek / Jonathan Livingston Seagull - 20%
(9x)
Dvojjazyčné vydání novely současného amerického spisovatele o racku Jonathanovi je podobenstvím o lidech-ptácích toužících po poznání a naplnění života, po lásce, svobodě a volnosti.
cizojazyčná
Ukázky

Jonathan Livingston Racek / Jonathan Livingston Seagull

148 Kč
118 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 13 položek
1 2 > >>