Nejprodávanější tituly - srpen 2018
zdraví a životní styl

Moučný mozek - 11%
(2x)
Kniha renomovaného neurologa otevírá téma, kterým se už léta zabývají vědecké studie, ale veřejnost o něm překvapivě stále nic neví: sacharidy škodí našemu mozku.
zdraví a životní styl
Ukázky

Moučný mozek

242 Kč
215 Kč
Šance pro oči - 11%
Autor předkládá veřejnosti vlastní zkušenost s nabytím zraku speciálními cviky.
zdraví a životní styl

Šance pro oči

359 Kč
319 Kč
Limity medicíny - 6%
Illichova hluboce šokující analýza klinické a sociální reality týkající se chorob vytvořených lékaři zkoumá kulturu zdraví, nemoci a utrpení a obsahuje také historický exkurz do konceptů a obrazů smrti.
zdraví a životní styl

Limity medicíny

305 Kč
287 Kč
Nový BioAbecedář Hanky Zemanové - 11%
(2x)

Vše podstatné o zdravém jídle v jedné knize. Srozumitelné informace, ověřené odborníky a celostními lékaři. 25 let Hančiných praktických zkušeností. Po 13 letech úspěšného prodeje kompletně přepracovaný. Receptová část knihy zůstala nezměněna.

zdraví a životní styl

Nový BioAbecedář Hanky Zemanové

801 Kč
712 Kč
Jedlá soda - 11%
Víte, že existuje přírodní prostředek, snadno dostupný a velmi levný, který vám pomůže vyřešit spoustu zdravotních problémů a vyléčit nemoci, jako je třeba onemocnění ledvin, infekce způsobené plísněmi, chřipka, vysoký krevní tlak, cukrovka ...
zdraví a životní styl

Jedlá soda

268 Kč
238 Kč
Zdokonaluji se v józe - 11%
Druhý díl slavného triptychu, ve kterém se adept jógy seznámí s řadou ásan, kterými může obohatit nacvičenou sérii, a získá množství informací z oblasti životosprávy.
zdraví a životní styl

Zdokonaluji se v józe

214 Kč
190 Kč
Jak pečovat o zdraví dítěte... navzdory vašemu lékaři - 11%
(3x)

Naučte se, jak /doma/ léčit a diagnostikovat: běžná nachlazení a chřipky, dětské nemoci, alergie apod. Kniha dále obsahuje kapitolu o tom, jak si vybrat správného pediatra.

zdraví a životní styl

Jak pečovat o zdraví dítěte... navzdory vašemu lékaři

216 Kč
192 Kč
Zdravé těhotenství, přirozený porod - 11%
(5x)
Třetí vydání úspěšné knihy, která citlivě provádí těhotenstvím, porodem, šestinedělím a kojením, který nabízí ověřené praktické návody, jak v těchto obdobích využít bylinek, homeopatických přípravků a éterických olejů.
zdraví a životní styl

Zdravé těhotenství, přirozený porod

629 Kč
559 Kč
Moje dítě (už) nekouří - 11%
(2x)
Kouřit není cool! Naše děti – naše bohatství, naše naděje, naše budoucnost. Rodiče své děti všemožně podporují, jdou jim příkladem. Ale někdy to nestačí. Je tu společnost, zájmy napojeného byznysu, vymývání mozků, kamarádi… co také nejsou cool.
zdraví a životní styl

Moje dítě (už) nekouří

243 Kč
216 Kč
Aštánga jóga - 11%
Aštángajóga je ladná, atletická forma jógy, která v posledních letech získala celosvětovou popularitu. Autorka, detailně obeznámená s historií i tradicí aštángajógy, objasňuje způsoby, v jakých se jógová filozofie promítá do každodenního života...
zdraví a životní styl

Aštánga jóga

385 Kč
342 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 174 položek
<< < 1 2 3 4 .. 18 > >>