Nejprodávanější tituly - srpen 2018
beletrie

Fyzika superhrdinů - 11%
Výklad základních i pokročilejších fyzikálních principů na základě komiksů o superhrdinech. Autor se nesnaží nachytat superhrdiny v nedbalkách, soustředí se na případy, kdy je fyzika v komiksech využita náležitě.
beletrie
Ukázky

Fyzika superhrdinů

358 Kč
318 Kč
Voda, která hoří - 11%
(6x)
Obsáhlá vzpomínková kniha významné české psychoterapeutky v řadě kapitol a na desítkách unikátních fotografií přibližuje čtenářům celý její život plný mimořádných událostí a nevšedních setkání.
beletrie
Ukázky

Voda, která hoří

494 Kč
439 Kč
Geniální přítelkyně 3 - Příběh těch, co odcházejí, a těch, kteří zůstanou - 11%
(6x)
Po zlatých šedesátých letech přišla jako drsné procitnutí ze snu „olověná“ léta sedmdesátá, kdy se v Itálii přihlásí o slovo pravicový i levicový extremismus. Tato doba se podepisuje i na osudech Eleny a Lily, nyní už dospělých žen.
beletrie
Ukázky

Geniální přítelkyně 3 - Příběh těch, co odcházejí, a těch, kteří zůstanou

321 Kč
286 Kč
Počátek - 6%
(8x)
Ať jsi kdokoli. Ať věříš čemukoli. Všechno se brzy změní. Fantasticky vynalézavý román od nejpopulárnějšího autora thrillerů na světě.
beletrie
Ukázky

Počátek

398 Kč
374 Kč
Probudím se na Šibuji - 11%
(14x)
Když se sedmnáctiletá Jana dostane do vysněného Tokia, nejraději by zde zůstala navždy. Záhy se přesvědčí o tom, jak nedozírné následky může takové přání mít. Ocitne se totiž uzavřená v magickém kruhu rušné čtvrti Šibuja.
beletrie
Ukázky

Probudím se na Šibuji

314 Kč
279 Kč
Síť
(11x)
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Když se Janek Mitter jednoho rána probudí s příšernou kocovinou, najde svou ženu zavražděnou ve vaně. Sám si je jistý, že není vrah ...
beletrie
Ukázky

Síť

89 Kč
Geniální přítelkyně 4 - Příběh ztracené holčičky - 11%
(3x)
Závěrečný díl tetralogie Geniální přítelkyně je románem o zralosti, o stáří, o kořenech a vykořeněnosti, o (ne)zmoudření a (ne)smíření.
beletrie

Geniální přítelkyně 4 - Příběh ztracené holčičky

447 Kč
398 Kč
Hotýlek - 11%
(12x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.
beletrie
Ukázky

Hotýlek

359 Kč
319 Kč
Žena s mateřským znaménkem - 6%
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Dva muži jsou mrtví. Zemřeli stejným, brutálním způsobem. Není pochyb o tom, že v obou případech jde o stejného pachatele.
beletrie

Žena s mateřským znaménkem

229 Kč
215 Kč
Veselí - 11%
(5x)
O návratu domů... Když dojdete až na konec slepé ulice, máte dvě možnosti, přešlapovat na místě, anebo se vrátit. Třiatřicetiletá Eliška se rozhodla pro návrat. Zpátky na jižní Moravu. Do svého dětského pokoje. K rodičům. K sobě samé. Ke své podst
beletrie
Ukázky

Veselí

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>