Nejprodávanější tituly - srpen 2018
medicína

Interní ošetřovatelství II - 14%
(1x)
Kniha je druhým dílem základní učebnice k předmětu interní ošetřovatelství na vyšších odborných a vysokých školách.
medicína

Interní ošetřovatelství II

250 Kč
215 Kč
Ošetřovatelská dokumentace v praxi - 20%
Publikace je určena zejména pro staniční a hlavní sestry. Kniha přináší zásady tvorby ošetřovatelské dokumentace a ujednocuje zásady z pohledu praxe se zdůrazněním forenzního pohledu. Dokumentace má v současnosti stále větší váhu.
medicína
Ukázky

Ošetřovatelská dokumentace v praxi

149 Kč
119 Kč
Roztroušená skleróza pro praxi - 11%
Třetí, aktualizované a doplněné vydání velmi úspěšné publikace věnované jednomu z nejzávažnějších onemocnění současné medicíny. Intenzivní farmaceutický výzkum a vývoj přinesl v posledních patnácti letech zcela nové látky...
medicína

Roztroušená skleróza pro praxi

446 Kč
396 Kč
Cvičení na bolavá záda - 11%
V úvodu knihy jsou stručně vysvětleny příčiny bolestí zad, možnosti jejich terapie a autoterapie a význam pohybové aktivity v jejich léčbě. Čtenáři se seznámí i s možnostmi autodiagnostiky vadného držení těla, zkrácených a oslabených svalů apod.
medicína

Cvičení na bolavá záda

206 Kč
183 Kč
Dimenze myšlení - 11%
Jedna z nejvlivnějších knih o vývojové psychologii, psychologii myšlení a o reformě vzdělávání představuje teorii „mnoha inteligencí“ s převratnými důsledky pro výchovu dětí a jejich školní vzdělávání.
medicína

Dimenze myšlení

269 Kč
239 Kč
Kasuistiky (nejen) z primární pediatrické praxe 2 - 11%
Autoři na konkrétních a velmi zajímavých případech osvětlují problematiku onemocnění dětských pacientů, přičemž zdůrazňují důležitost včasného rozpoznání a zahájení léčby různých onemocnění.
medicína

Kasuistiky (nejen) z primární pediatrické praxe 2

418 Kč
371 Kč
Praktická diabetologie - 11%
Publikace Praktická diabetologie slouží českým diabetologům, internistům i lékařům dalších oborů již 20 let jako základní zdroj informací pro přípravu na specializační zkoušky i pro každodenní péči o nemocné s diabetem.
medicína

Praktická diabetologie

1 076 Kč
956 Kč
Transplantační léčba diabetu - 11%
Publikace je srozumitelnou příručkou pro pacienty s pokročilými komplikacemi diabetu, kteří budou léčeni některou z transplantačních metod. Pacienti a jejich blízcí se dozví o léčebných možnostech, výhodách a nevýhodách transplantační léčby.
medicína

Transplantační léčba diabetu

221 Kč
196 Kč
Všichni hrajeme divadlo - 11%
Jedná se o Goffmanovo klasické dílo na pomezí sociologie a psychologie, v němž autor téměř beletristickým způsobem popisuje základní myšlenky své dramaturgické sociologie (či dramaturgické sociální psychologie).
medicína

Všichni hrajeme divadlo

404 Kč
359 Kč
Zubní lékařství pro studující nestomatologických oborů
Celobarevná publikace klade hlavní důraz na onemocnění a stavy, se kterými se ve své praxi setkává lékař – nestomatolog. Sepsal ji zkušený autorský kolektiv, který byl veden legendou české stomatologie, prof. MUDr. J. Mazánkem, DrSc.
medicína

Zubní lékařství pro studující nestomatologických oborů

224 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 108 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 11 > >>