Nejprodávanější tituly - srpen 2018
osobní rozvoj

Čtyři dohody – ilustrované vydání - 11%
(12x)
Ve Čtyřech dohodách odhaluje don Miguel Ruiz zdroj špatných životních návyků, které nás připravují o radost a vedou ke zbytečnému utrpení.
osobní rozvoj
Ukázky

Čtyři dohody – ilustrované vydání

323 Kč
287 Kč
Kniha rozhodnutí
Které auto si mám koupit? Jak můžu motivovat sebe nebo svůj tým? Jak to, že lidé touží po tom, co nepotřebují? Kdy je čas na změnu? ... Na tyto i řadu jiných otázek pomohla tato kniha odpovědět již milionu lidí v 27 různých zemích.
osobní rozvoj

Kniha rozhodnutí

89 Kč
Objevte své PROČ - 11%
Nezáleží na tom, zda jste právě nastoupili do svého prvního zaměstnání, jestli jste vedoucím týmu nebo dlouholetým ředitelem firmy. Návody a cvičení v této knize vám pomohou na cestě k trvalému úspěchu a pocitu naplněnosti.
osobní rozvoj

Objevte své PROČ

332 Kč
295 Kč
Slovní sebeobrana a asertivita pro ženy - 11%
Známe to všechny! Každý den přicházejí situace, na které bychom měly pohotově zareagovat, ale vhodná odpověď nás napadne až o tři hodiny později. A tak jen mlčíme a jsme naštvané, nebo naopak odpovídáme moc zbrkle.
osobní rozvoj

Slovní sebeobrana a asertivita pro ženy

260 Kč
231 Kč
Střízlivě, většinou vesele - 11%
Kniha, kterou držíte v rukou, není učebnice, ale kamarád. Můžete ji otevřít na kterémkoli místě, kousek si přečíst, a pak se věnovat něčemu jinému. Můžete při její četbě třeba pít čaj, poslouchat hudbu nebo se vesele kodrcat v hromadné dopravě...
osobní rozvoj

Střízlivě, většinou vesele

89 Kč
79 Kč
Všímavý terapeut - 11%
Kniha Všímavý terapeut podrobně objasňuje pojem „všímavost“ a ukazuje, jak lze tuto vlastnost pěstovat v terapeutických vztazích (a nejen v nich).
osobní rozvoj
Ukázky

Všímavý terapeut

446 Kč
396 Kč
Jak být milejší - 11%
(2x)
Emocím by měl věnovat velkou pozornost každý z nás. Podstatným způsobem totiž ovlivňují kvalitu života, zdraví a schopnost správně uvažovat.
osobní rozvoj

Jak být milejší

89 Kč
79 Kč
Jak se naučit 100 slovíček za hodinu - 11%
(2x)
Chtěli byste se naučit 100 a více slovíček za méně než hodinu?
osobní rozvoj

Jak se naučit 100 slovíček za hodinu

269 Kč
239 Kč
Miluj svůj život – Ilustrované vydání - 11%
Své tělo můžete uzdravit tak, že vydáte pozitivní energii při práci se svou myslí. Autorka vysvětluje, jak limitujeme své myšlení a názory a tím vytváříme ve své hlavě zárodky a příčiny nemocí.
osobní rozvoj

Miluj svůj život – Ilustrované vydání

323 Kč
287 Kč
Nahoru a našišato - 11%
Čas běží a autor, který před deseti roky vydal svoji úspěšnou publikaci Třicet případů aneb malé, bílé, kulaté, končí svoji lékařskou praxi, aby se mohl věnovat jinému poslání. Především kněžskému.
osobní rozvoj

Nahoru a našišato

151 Kč
134 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 265 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 27 > >>