Nejprodávanější e-knihy - září 2018
věda a technika

Autoškola 2019 - 20%
Nové vydání učebnice autoškoly obsahuje vše, co nezbytně potřebujete k získání řidičského oprávnění skupiny B.
věda a technika
Ukázky

Autoškola 2019

144 Kč
115 Kč
Lepení v praxi - 20%
S potřebou pevně slepit dva pevné subjekty se setkáváme jak v domácnostech, tak i v průmyslové výrobě. Jaké ale vybrat lepidlo? Jak postupovat?
věda a technika
Ukázky

Lepení v praxi

169 Kč
135 Kč
Legendární Škoda 1000 MB - 20%
Kniha poskytuje velké množství unikátních fotografií, kvalitní a ověřené informace o technických parametrech, zajímavostech z výroby, počtech vyráběných i exportovaných kusů i sportovních úspěších.
věda a technika
Ukázky

Legendární Škoda 1000 MB

399 Kč
319 Kč
Dřevěné terasy - 20%
Terasy z dřevěných materiálů vynikají mnoha přednostmi. Poskytují nám teplo a pohodlí a zároveň jsou atraktivním prvkem zahradní architektury.
věda a technika
Ukázky

Dřevěné terasy

195 Kč
156 Kč
Šokující vítězství - 20%
Válečná střetnutí se zcela nečekaným koncem, kdy proti všemu očekávání vyhrál outsider. Docházelo k nim před naším letopočtem, známe takové případy i z doby moderní.
věda a technika
Ukázky

Šokující vítězství

237 Kč
190 Kč
Spalovací motory - 20%
Odborná publikace jasně a srozumitelně podává ucelený přehled problematiky z oboru pístových spalovacích motorů. Je určena studentům technických automobilních škol všech typů (vyšší odborné, střední i vysoké školy) a samozřejmě i odborné veřejnosti.
věda a technika
Ukázky

Spalovací motory

305 Kč
244 Kč
Výroba a zpracování plochého skla - 20%
Přehledná a podrobná monografie o výrobě a zpracování plochého skla je určena pro studenty a odborné sklářské pracovníky. Detailně analyzuje proces automatické výroby plochého skla Float až do jemných nuancí.
věda a technika
Ukázky

Výroba a zpracování plochého skla

336 Kč
269 Kč
Historické omítky - 20%
Výjimečnost této knihy spočívá v komplexním pohledu na problematiku historických omítek. Kniha se věnuje vývoji omítek od nejstarších dob, až po moderní hmoty a technologie, které pomáhají při rekonstrukcích a sanacích omítek.
věda a technika
Ukázky

Historické omítky

254 Kč
203 Kč
Automobilová paliva - 20%
Čtenáři, kteří jak ve své profesi, tak v rámci svých zájmů pracují s palivy (motoristé zajímající se o vlastnosti paliv a vývoj v této oblasti, pracovníci čerpacích stanic a autoservisů, studenti a další) získají velké množství informací.
věda a technika
Ukázky

Automobilová paliva

161 Kč
129 Kč