Nejprodávanější e-knihy - září 2018
přírodní vědy

Ekosystémová a krajinná ekologie - 20%
Kniha, jež je přepracovanou a doplněnou verzí stejnojmenného učebního textu z roku 2008, uvádí čtenáře do problematiky vzájemného vztahu ekosystému a krajiny.
přírodní vědy
Ukázky

Ekosystémová a krajinná ekologie

130 Kč
104 Kč
Kniha kódů a šifer - 20%
Kniha mapuje historii šifrování i současný stav kryptologie a vybírá z nich nejzajímavější témata, která podává srozumitelným způsobem.
přírodní vědy
Ukázky

Kniha kódů a šifer

249 Kč
199 Kč
Matematický vesmír - 20%
(2x)
Jak to, že náš skutečný svět lze velmi dobře popsat pomocí matematických struktur? Přední americký kosmolog švédského původu Max Tegmark, profesor na MIT, se ve své nejnovější knize zamýšlí nad samotnou podstatou reality.
přírodní vědy
Ukázky

Matematický vesmír

299 Kč
239 Kč
Modlitba za Černobyl - 20%
(5x)
26. dubna 1986 zničila série výbuchů reaktor a budovu 4. energobloku černobylské atomové elektrárny, nacházející se nedaleko od běloruských hranic. Černobylská katastrofa se stala největší technologickou katastrofou 20. století.
přírodní vědy
Ukázky

Modlitba za Černobyl

229 Kč
183 Kč
Kvantová mechanika II. - 20%
Druhý díl učebnice kvantové mechaniky staví na obecných základech kvantové teorie vyložených v dílu prvním a je věnován pokročilejším partiím kvantové teorie, které jsou důležité při studiu atomárních systémů.
přírodní vědy
Ukázky

Kvantová mechanika II.

270 Kč
216 Kč
Les – návod k použití - 20%
Lesy jsou jeho prací, práce se stromy zase jeho životem. Když Peter Wohlleben píše o lese, píše hlavou i srdcem, proto jsou i jeho knihy „Tajný život stromů“ a „Citový život zvířat“ bestsellery.
přírodní vědy
Ukázky

Les – návod k použití

295 Kč
236 Kč
Zelené dějiny světa - 20%
(2x)
Publikace přináší nový pohled na dějiny lidstva, vzestup velkých civilizací a příčiny jejich pádu. Upozorňuje na to, jak zásadním se stalo vyčerpání dostupných přírodních zdrojů při zhroucení velkých kultur v historii lidstva.
přírodní vědy
Ukázky

Zelené dějiny světa

320 Kč
256 Kč
Tajný život stromů - 20%
(4x)

Německý bestseller Tajný život stromů se již druhým rokem drží na žebříčku nejprodávanějších knih a získává si nadšené čtenáře ve stále více zemích. Les je pro mnohé z nás vytouženým místem odpočinku. Je synonymem ticha a nedotčené přírody.

přírodní vědy
Ukázky

Tajný život stromů

295 Kč
236 Kč
Zničí nás klima, nebo boj s klimatem? - 20%
Nová kniha Václava Klause navazuje na jeho velmi úspěšnou „Modrou, nikoli zelenou planetu“, která vyšla česky v roce 2007 a dočkala se osmnácti cizojazyčných vydání.
přírodní vědy
Ukázky

Zničí nás klima, nebo boj s klimatem?

209 Kč
167 Kč
Atmosféra a klima. Aktuální otázky znečištění ovzduší - 20%
Kniha probírá důležité aspekty znečištění ovzduší a pomáhá pochopit principy jevů a dějů v zemské atmosféře, klimatické změny a problematiku ochrany atmosféry v globálním kontextu, včetně ekologické politiky v praxi.
přírodní vědy
Ukázky

Atmosféra a klima. Aktuální otázky znečištění ovzduší

240 Kč
192 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 17 položek
1 2 > >>