Nejprodávanější e-knihy - září 2018
zdraví a životní styl

Vím, co mi chutná - 20%
K českému čtenáři se konečně dostává kniha o „baby-led weaning" , tedy o zřejmě nejpřirozenějším způsobu zavádění pevné stravy u kojenců, kdy celý proces řídí samo dítě- účastní se rodinného stolování, samo se krmí a samo si vybírá, co bude jíst.
zdraví a životní styl
Ukázky

Vím, co mi chutná

179 Kč
143 Kč
Kurz zázraků - 20%
(4x)
Kurz zázraků je univerzálním duchovním učením, jehož účelem je umožnit lidem nalézt svého Vnitřního Učitele.
zdraví a životní styl
Ukázky

Kurz zázraků

425 Kč
340 Kč
Jídlo na prvním místě - 20%
To, co se dozvíte v této mimořádné knize, zní jako zázrak. Obnova sil, lepší trávení, zbavení se zdravotních problémů a jen tak mimochodem optimalizace hmotnosti.
zdraví a životní styl
Ukázky

Jídlo na prvním místě

259 Kč
207 Kč
Detoxikace pro dlouhý život - 20%
V historii lidstva není detoxikace ničím neznámým, ovšem dnes se více než v minulosti stává podstatnou součástí prevence a léčby chronických nemocí.
zdraví a životní styl
Ukázky

Detoxikace pro dlouhý život

99 Kč
79 Kč
Výživové poradenství u dětí do dvou let - 20%
Svým pojetím ojedinělá publikace je určena pro laktační poradce, pediatry, dětské sestry, nutriční terapeuty a další odborníky, kteří se zabývají výživou kojenců a malých dětí.
zdraví a životní styl
Ukázky

Výživové poradenství u dětí do dvou let

157 Kč
126 Kč
Sportovní výživa - 20%
Získejte energii, ovládněte stres, vybudujte svaly, spalte tuk a zvyšte svou výkonnost. Celosvětově oblíbená kniha je ve svém třetím, doplněném vydání ještě lepší než dříve!
zdraví a životní styl
Ukázky

Sportovní výživa

339 Kč
271 Kč
Jídelníček kojenců a malých dětí - 20%
Vyhledávaná příručka o výživě malých dětí vychází již ve čtvrtém vydání. Najdete v ní pravidla zdravé dětské stravy, receptář jídel pro kojence a batolata, informace o kojení, praktické pediatrické rady, jídelníček pro obézní děti...
zdraví a životní styl
Ukázky

Jídelníček kojenců a malých dětí

203 Kč
162 Kč
Cvičení na bolavá záda - 20%
V úvodu knihy jsou stručně vysvětleny příčiny bolestí zad, možnosti jejich terapie a autoterapie a význam pohybové aktivity v jejich léčbě. Čtenáři se seznámí i s možnostmi autodiagnostiky vadného držení těla, zkrácených a oslabených svalů apod.
zdraví a životní styl
Ukázky

Cvičení na bolavá záda

195 Kč
156 Kč
Sebeléčení - 20%
(1x)
Pozoruhodné vyprávění o životě a práci Meira Schneidera, jenž se narodil s těžkým poškozením zraku – prakticky slepý, ale sám sebe vyléčil pomocí skrytých zdrojů a možností lidského těla.
zdraví a životní styl
Ukázky

Sebeléčení

198 Kč
158 Kč
Sportovní výživa do kapsy - 20%
Každý sportovec by měl ovládat zásady a pravidla z výživového poradenství a k jejich praktickému využití slouží celá řada tabulek, schémat, seznamů a přehledů, od nutričních hodnot základních potravin, přes množství potřebných vitaminů a minerálů, přehledu suplementů, proteinových doplňků, až po slovník nutričních pojmů a anglických výrazů ve sportovní výživě.
zdraví a životní styl
Ukázky

Sportovní výživa do kapsy

127 Kč
102 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 27 položek
1 2 3 > >>