Nejprodávanější e-knihy - září 2018
hudba

Drama dirigenta
Monografie Drama dirigenta je první rozsáhlou biografií Jaroslava Krombholce (1918–1983), nejtalentovanějšího dirigenta ze školy Václava Talicha, spjatého celoživotně zejména s operou Národního divadla v Praze.
hudba
Ukázky

Drama dirigenta

320 Kč
Kroniky
Legendární americký písničkář vzpomíná na počátky své kariéry, kdy v roce 1961 přišel do New Yorku. Bravurním, vtipným a osobitým stylem vzpomíná na Manhattan a magickou čtvrť umělců Greenwich Village, na New Orleans, Woodstock nebo Minnesotu.
hudba
Ukázky

Kroniky

179 Kč
Thin Lizzy Story
Biografie, mapující vzestupy a pády jedné z nejvýraznějších a nejoriginálnějších skupin v dějinách populární hudby, kapely, k jejímuž odkazu se hlásí taková slavná jména světového hard rocku a heavy metalu, jako například Judas Priest, Iron Maiden.
hudba
Ukázky

Thin Lizzy Story

149 Kč
Adele
„Holka odvedle“, která dobyla svět….
Životní příběh britské zpěvačky Adele. Kniha mapuje životní osudy Adele až do listopadu 2015, kdy jí vyšlo nejnovější CD Adele 25.
hudba
Ukázky

Adele

127 Kč
Kryl
Třetí, rozšířené vydání knihy, která připomíná Kryla jako písničkáře a básníka, sběrnou metodou materiálů odhaluje mýty, omyly a scestná tvrzení, která jsou s ním stále spojována.
hudba
Ukázky

Kryl

75 Kč