Nejprodávanější tituly - září 2018
ostatní

Všechno je proměnlivé
Objevené záznamy necenzurovaných písní ze 70. a počátku 80. let.
ostatní

Všechno je proměnlivé

296 Kč
Archivály

Dvojvinyl Archivály vychází u příležitosti 20 let od založení kapely Budoár staré dámy. 2LP obsahuje výběr toho nejlepšího z prvních čtyř oficiálních alb: Na hraní (2002), My o vlku (2005), Dobrou noc, světlo (2008) a Láva (2012).

ostatní

Archivály

719 Kč
Desatero
DESATERO tvoří už tisíce let základní pravidla člověčenství. Dvě kamenné desky, které Bůh na hoře Sinaj předal Mojžíšovi. První deska obsahuje přikázání o vztahu člověka k Bohu, druhá deska mluví o vztahu k lidem.
ostatní

Desatero

224 Kč
High As Hope
Album éterické zpěvačky Florence a její indierockové kapely. Deska propojuje typický syrově upřímný text, indierockový rytmus, snivé pozadí a naléhavý vokál.
ostatní

High As Hope

305 Kč
Světlo DuCha
Mimořádný vydavatelský čin Polí5, které oslovilo Ondřeje Ježka (studio Jámor, OTK...), aby kompletně produkoval a aranžoval poslední album RND. Jádro projektu tvoří písně, které složil, otextoval a nazpíval známý dramatik S.d.Ch.
ostatní

Světlo DuCha

224 Kč
Zvíře jménem Podzim
Smutek, v němž se dá najít i vlastní kousek štěstí nebo radosti. Období před koncem roku, kdy leckdo bilancuje a vyhodnocuje. Zvíře jménem Podzim, nová kapela Jakuba Königa, žije přesně v tomhle prostředí.
ostatní

Zvíře jménem Podzim

449 Kč
Hana Hegerová
Hana Hegerová 1966: skvělá muzika v pozoruhodné reedici!
ostatní

Hana Hegerová

267 Kč
Winna
Duu Tara Fuki se podařilo albem Winna připravit nevšední hudební zážitek. Winna je tichá a sametová jako noc a mocná a dravá jako jarní tok. Dvě ženy, dvě violoncella, dva hlasy. Výjimečně krásná hudba, silná a průzračná.
ostatní

Winna

269 Kč
Ej, ženy, ženy, poradteže mi
Melodie z moravsko-slovenského pomezí, především z Horňácka a Kopanic, ozvláštňuje hudebně zdařilé aranžmá Petra Pavlince a Miroslava Kolacii, muzikantsky precizní provedení souboru Musica Folklorica a citlivý, emotivní projev zpěvačky Veroniky Malatincové.
ostatní

Ej, ženy, ženy, poradteže mi

224 Kč
Advent
Album Advent sice přináší záznam z adventního koncertu Javorů, avšak vedle lidových koled a zhudebněných básní se zimní tematikou nahrávka obsahuje i další známé písně z repertoáru sourozenců Ulrychových.
ostatní

Advent

269 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 16 položek
1 2 > >>