Nejprodávanější tituly - září 2018
osobní rozvoj

Cesta pravého muže - 6%
(8x)
Jaké je vaše nejhlubší životní poslání? Co doopravdy ženy chtějí? Jak se stát skvělým milencem? Pokud čtete tyto otázky a jste muž, určitě jste si tyto a podobné otázky pokládali. Možná ale nebylo snadné na ně nalézt odpověď. Praktická příručka jak žít.
osobní rozvoj

Cesta pravého muže

246 Kč
231 Kč
Čtyři dohody – ilustrované vydání - 11%
(12x)
Ve Čtyřech dohodách odhaluje don Miguel Ruiz zdroj špatných životních návyků, které nás připravují o radost a vedou ke zbytečnému utrpení.
osobní rozvoj
Ukázky

Čtyři dohody – ilustrované vydání

323 Kč
287 Kč
Odpojený muž - 11%
(1x)
Jak se mají mladí muži v dnešním světě? Mezinárodně uznávaný psycholog Philip Zimbardo ve spolupráci s kolegyní Nikitou Coulombovou ukazují, jak se mužnost ocitá v krizi.
osobní rozvoj

Odpojený muž

449 Kč
399 Kč
Svět bez stížností - 6%
(2x)
To, že stěžováním si škodíme především sami, tuší asi většina z nás. Stěžování je ale tak silný a rozšířený návyk, že k tomu, abychom se ho zbavili, potřebujeme informace, podporu a ten správný impulz.
osobní rozvoj

Svět bez stížností

195 Kč
183 Kč
Myšlení, rychlé a pomalé - 11%
(11x)
Převratná a průkopnická kniha o fungování naší mysli, napsaná čtivě a srozumitelně jedním z největších a nejvlivnějších myslitelů současnosti.
osobní rozvoj

Myšlení, rychlé a pomalé

566 Kč
503 Kč
Cesta nespoutané ženy - 6%
(3x)
Po bestselleru Cesta pravého muže - knize, která pomáhá statisícům mužů po celém světě spojit se se svou podstatou, zorientovat se v sobě, v ženách, sexu, kariéře a poslání - mají konečně i české čtenářky v rukou překlad Deidovy "bible" pro ženy.
osobní rozvoj

Cesta nespoutané ženy

254 Kč
239 Kč
Dětský mozek vysvětlený rodičům - 11%
Během prvních let života má dětský mozek takový potenciál, který už nikdy nebude mít.
osobní rozvoj

Dětský mozek vysvětlený rodičům

314 Kč
279 Kč
Objevte své PROČ - 11%
Nezáleží na tom, zda jste právě nastoupili do svého prvního zaměstnání, jestli jste vedoucím týmu nebo dlouholetým ředitelem firmy. Návody a cvičení v této knize vám pomohou na cestě k trvalému úspěchu a pocitu naplněnosti.
osobní rozvoj

Objevte své PROČ

332 Kč
295 Kč
Žij jako král, nebo breč a proklínej - 11%
Kniha, která Vám rozšíří obzory v oblasti byznysu, podnikání, vztahů a života jako takového. Připravil jsem pro Vás publikaci postavenou na mém skutečném příběhu a ze zkušeností, které jsem dosud sesbíral.
osobní rozvoj

Žij jako král, nebo breč a proklínej

287 Kč
255 Kč
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty - 11%
(4x)
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty komplikuje výrazným způsobem život mnohým z nás. Důsledkem mohou být často úzkosti, deprese, psychosomatická onemocnění nebo různé formy závislostí.
osobní rozvoj

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 258 položek
<< < 1 2 3 4 .. 26 > >>