Nejprodávanější tituly - září 2018
přírodní vědy

Tajná síť přírody - 11%
Autor bestsellerů Peter Wohlleben nám umožňuje ponořit se do neprobádaného světa a popisuje úchvatnou souhru světa rostlin a zvířat: jak se vzájemně podmiňují? A co se stane, když něco tento jemně vyvážený systém naruší?
přírodní vědy
Ukázky

Tajná síť přírody

332 Kč
295 Kč
Citový život zvířat - 11%
Starostlivě pečující veverky, věrně milující krkavci, soucitné myšky a truchlící laně – také si tyto city spojujete jen s lidmi? Peter Wohlleben, lesník a autor bestsellerů, člověk s vášnivým zaujetím pro přírodu, čtenáře opět přivádí v úžas.
přírodní vědy
Ukázky

Citový život zvířat

332 Kč
295 Kč
Ekosystémová a krajinná ekologie - 20%
Kniha, jež je přepracovanou a doplněnou verzí stejnojmenného učebního textu z roku 2008, uvádí čtenáře do problematiky vzájemného vztahu ekosystému a krajiny.
přírodní vědy
Ukázky

Ekosystémová a krajinná ekologie

130 Kč
104 Kč
Biologie rostlin - 15%
Text je rozdělen do kapitol: Stavba rostlinné buňky, Stavba a funkce rostlinných orgánů, Systém a evoluce rostlin, Systém a evoluce hub. Nechybí ani problematika geneticky modifikovaných rostlin. Názornost zvyšují obrázky, grafy a tabulky.
přírodní vědy

Biologie rostlin

243 Kč
207 Kč
Rostliny na louce a u vody - 11%
Luční i vodní rostliny se jen zřídkakdy vyskytují v přírodě ojediněle. Jsou to organismy družné, vždycky jde spíše o mnohačetné populace s charakteristickým vzhledem a texturou porostu.
přírodní vědy

Rostliny na louce a u vody

269 Kč
239 Kč
Vesmír v kostce - 6%
(4x)
Bohatě ilustrované pokračování fenomenálního bestselleru Stručná historie času, v němž autor uvádí čtenáře do fascinujícího světa obecné relativity a kvantové mechaniky.
přírodní vědy

Vesmír v kostce

424 Kč
399 Kč
Kniha kódů a šifer - 11%
Kniha mapuje historii šifrování i současný stav kryptologie a vybírá z nich nejzajímavější témata, která podává srozumitelným způsobem.
přírodní vědy
Ukázky

Kniha kódů a šifer

359 Kč
319 Kč
Modlitba za Černobyl - 11%
(4x)
26. dubna 1986 zničila série výbuchů reaktor a budovu 4. energobloku černobylské atomové elektrárny, nacházející se nedaleko od běloruských hranic. Černobylská katastrofa se stala největší technologickou katastrofou 20. století.
přírodní vědy

Modlitba za Černobyl

386 Kč
343 Kč
Moudrost lesa - 11%
(2x)
Les umí dostat z lidí to nejlepší! Romantický hvozd – hluboké ticho, vůně mechu a pryskyřice, ševelení v korunách stromů: představujete si les také tak? Tato nádherná místa se stávají vlivem lidské chamtivosti a znečišťování čím dál vzácnějšími.
přírodní vědy
Ukázky

Moudrost lesa

332 Kč
295 Kč
Ptáci - 11%
Pozoruj ptáky, prozkoumej různé druhy zobáků a otisků nohou, zaposlouchej se do ptačího zpěvu, prohlédni si jejich peří a zjisti, jak a kam ptáci odlétají.
přírodní vědy
Ukázky

Ptáci

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 94 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>